BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 24. oktober 2011

Yod@ - Nørdernes kat (lay out nr. 11)

Ta da! Her er mit første Yoda lay out. Det her er Yoda ...


Vi fik en lille mis her i sommerferien. Michael og jeg tænkte, at nu havde vi fælles hjem og mere plads, så  skulle vi da også finde en lille en, at dele det hele med *S*

Da så en meget sød og kælen rød voksen kat besnærede Michael, var han solgt på farven og moden til "investeringen". Så jeg gik jeg på nettet og fandt de sødeste killinger i Danmark: ud af dem var det en lille vågen han-mis fra Nr. Sundby, vi valgte.

Jeg har bunker af billeder, der skal scrappes nu, for han er et skønt motiv. Være forberedt på meget mere mis på bloggen her *S*


1) Det færdige lay out. Kattepapiret er købt hos Scrapper men jeg husker ikke seriens navn. Det sorte med "firkløveren" er bagsiden dertil.2) Teksten lyder: "Yod@ ...ligger gerne i vores arme eller i skødet, når vi sidder ved computeren. Han er nemlig ... Nørdernes kat"
Og på billedet ses en meget sovende kat i Michaels skød.


3) Intet Trine lay out (endnu) uden rhinsten eller bånd. Jeg har brugt min nye EK border punch til tekstfelt og baggrund.


4) Et par klistermærker fra gemmerne, jeg har overvejet at kassere, fik nyt liv, da jeg fandt ud af, at de kunne bruges til tekst/ord/datoer, når bare jeg skriver med permanent marker derpå. Så vupti røg noget gammelt øverst i bunken igen.

Moralen er: ikke kassere eller rydte ALT for meget op!


4 kommentarer:

Linda W sagde ...

Så herlig denne loen var, flotte detaljer og farger.
Søt pus da:)

Trine sagde ...

Han er rigtig dejlig, Linda. Undtagen når han vælter planter og kradser i møbler ... men sådan er katte jo. Så er det med at huske de stunder hvor han er sød og nuttet *S* Heldigvis er der stadig mange af dem!

Rita sagde ...

Hei på deg, og takk for superhyggelige kommentarer i min blogg!! Setter stooor pris på det :)

Så nusselig katt dere har fått dere, tipper det er mye kos med den ja.

Har tittet vel og lenge i bloggen din, og det var mye fint å se på. Så flink du er å tegne!! Leste også avisartikkelen, og det var flott reklame :)

Likte veldig godt Halloween kortet og gitarkortet ditt. Lekre begge to! Jeg har enda ikke turt meg på LO-er, men du fikser den biten og du.

Ha en strålende uke.
Hilsen Rita

Heidi sagde ...

Hvor er han da skøn - og skøntttt lo du har fået lavet :)


TUSIND TAKKKKKKKKKKKK for den mest fantastiske æske ever jeg har fået - wawwww er total forelsket i den og yessssssss HALLOWEENNNNNNNN

TUSIND TAK IGEN DU SKØNNE Q