BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 10. oktober 2011

Hobby Messe i Aalborg Hallen

Søndag over middag kørte mor og jeg en tur ind til staden. Der var messe i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor kreative folk udstillede deres værker og de (og butikkerne), kunne sælge materialer og produkter til vi andre kreative.

Som altid falder jeg i fælden disse steder - og eftersom jeg havde mor med, der har oplært mig i den ædle kunst, var det let og hyggeligt også denne gang. Det var dog hos gamle kendinge, det blev dyrest (altså Linda, dig og dine dejlige Scrapper sager!).

Foruden et halssmykke til Mors 60 års fødseldag d. 1. december (Jubii!) er her er hvad jeg fik med hjem: 


Noden har jeg let efter længe og fandt den hos Gavlhuset, der også havde butik der. Så flottede jeg mig gevaldigt hos Linda og købte en Martha Stewart punch (ranken) som jeg SLET ikke har råd til eller brug for lige nu ... og så binder den. Poetic justice anyone ;-) Men jeg er nu glad for jeg har den.

Alle clear stamps var sat ned til 30 kr ved Gavlhuset, da jeg kom forbi. Og selvfølgelig skulle jeg have mere papir hos min papir-pusher (dig igen, Linda).

Så Mette og Heidi-Ann var der og gjorde indkøb. Så dejligt med kendte ansigter *S* Hvor godtfolk er, hva?!?

3 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Du fik da købt nogle lækre sager Trine. Jeg fik slet ikke shoppet scrap. Skyndte mig forbi, da jeg allerede havde brugt alt for mange penge på smykkesager ;0) vi ses den 22;0)

~Marlene Krogh~ sagde ...

Ser godt ud, glæder mig til at se, hvad du laver af det !!!

Trine sagde ...

Papiret skal bruges til mit Exploding Box projekt, så det kommer helt sikkert her på bloggen.

Tak, Heidi Ann. Ja, vi ses bestemt.