BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 23. oktober 2011

Halloween kort


Heidi har på Scrappers hjemmeside har i denne måned lavet en udfordring. En Halloween udfordring! Jeg har for første gang i min "scrappe-tid" lavet noget Halloween-agtigt scrap. For selvom jeg hvert år har lavet ting med børnene i skolen (i dansk, engelsk og billedkunst)  f.eks. græskarlygter, lamper, Halloweenfest, skattejagt, spil, opgaver såvel som baggrunden for traditionen, har jeg aldrig lavet noget til mig selv. Nu var det altså med at få de kreative tanker ind på Halloween-sporet.

Så jeg gik på jagt efter gode motiver. Der er et væld af stempler, skabeloner, papirer og dekorationer at vælge imellem. Men på Dustin Pikes hjemmeside fandt jeg en dejlig Freebie: Kandiserede æbler. Det er et typisk Halloween lækkeri, selvom disse 3 gutter ikke ser specielt søde ud!Til kortet har jeg brugt:
  • sort karton (foldet dobbelt) som base med lys "græskar-farve" ovenpå - begge skåret til i lige rektangulære firkanter.
  • ovenpå hvidt papir og græskararket "Plenty of Pumpkins" fra Panduros "Happy Halloween"- serie. De to ark er skåret til med Spellbinders nemlig "Large decled mega rectangles" (på bagsiden har jeg brugt samme type spellbinder).
  • under motiverne har jeg lavet en bort med revet "græskar-farvet" karton, der har fået brun sværte ligesom kortets udskårne rektangulære sider.
  • motiverne fandt jeg som sagt på Dustin Pikes hjemmeside og de er farvelagt med copic chiao penne.
  • de skønne mørk-orange glossy krummelurer er lavet med Sizzix "Decorative Swirls set".
  • jeg har sat et sort silkebånd på som bort på det øverste lag og sorte blonder under motiverne.Tak for en spændende udfordring, Heidi - og fordi jeg fik taget hul på min samling Halloween sager. Det resulterede forresten i min første Exploding Box, som I får et glimt af her (mere herom senere - SKØNT projekt):Trine

6 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Skønt halloween kort, de motiver er da herlige :))
Din sneak-peak af boxen lover godt - glæder mig til at se mere :)
Også tak for sidst til dig og baby :)

Mette Wad sagde ...

Hvor er det et sjovt og flot kort... Det er nu heller ikke noget jeg gør så meget i det der halloween, har dog græskar til at stå på trappen med lys i:)
Og tak for hilsen til Astrids fødselsdag:)

Eva (Fister) sagde ...

Sjovt halloween kort :)

Heidi sagde ...

Wiiii hvor er det fedt - og mere fedt du har lyst at lege med booo....

Karina Beck sagde ...

Skønt Halloweenkort!

Trine sagde ...

Tusind tak, venner. Så er det man tør kaste sig ud i nye projekter en anden gang. Det varmer med jeres flotte ord.

Kortet er måske ikke så skræmmende som Halloween-ting BUDRE være men det må blive næste år. Hvis jeg tør ...