BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 17. oktober 2011

De 5 (lay out nr. 10)


Lay out nr 10 (her er indlagt en pause, hvor jeg afventer stående bifald) blev lavet i forbindelse med udfordringen til Aalborg Scrapklubs 5 års jubilæum. Første gang, jeg var der, var der kagekone, gaver og gevinster! Kunne det være en bedre introduktionsaften - nåh, ja, det dejlige inspirerende og kreative selskab *S* Sefølgende indslag "Oxford" fra d. 5. oktober.

Tallet 5
Udfordringen lød nogenlunde således: Da Aalborg Scrapklub har eksisteret i 5 år skulle 5 indgå som den væsentlige del af lay outet! Man skulle inkorporere 3 af følgende elemeter:
5 brads, 5 typer bånd, 5 typer papir, 5 typer tekst, 5 knapper, et billede med 5 personer på, selve tallet 5 etc.

Bidraget
Mit bidrag blev en lay out, hvor jeg scrappede et sommerferiebillede med min kæreste, hans forældre, hans bror og broderens kæreste, på vores ferie til Mariager nogle år tilbage.

 Her sidder de 5 på en overdimensioneret bænk ved Trip Trap fabrikkerne, vi passerede på vej hjem. Vi var som sagt 6 afsted men eftersom, der er en der skal tage sådan et (genialt) billede, kom kun 5 mennesker med derpå. Derfor titlen "De 5 - måske 6".
 

Udfordringen er løst ved at bruge:
  • 5 typer papir (under billedet)
  • 5 knapper
  • 5 menensker på billedet, der scrappedes
  • tallet 5 i overskriften

Det var en rigtig god og udfordrende opgave, Lise havde lavet. Ser frem til flere af den slags.

På lørdag er der Skaga Scrap og jeg glæder mig helt vildt. Udover at skulle være kreativ med min kæreste kreative veninde Donna igen, har jeg en ny dejlig kvinde med til vores samling af scraptøser, nemlig Sandra! Desuden er der altid en skøn stemning og skønne kvinder til Skaga Scrap, der i år holdes på årets bedste dag: Min fødselsdag!

På gensyn - god ferie til dem der har det - og en god uge til alle

1 kommentarer:

Mette Wad sagde ...

Hej Trine. Sjovt med sådan en udfordring, LO'et bliver tit anderledes end ellers! Og dit er blevet flot med mange detaljer. Øv hvor ærgeligt jeg ikke kan komme lørdag, Astrid bliver 5 år mandag, så vi holder fødselsdag hele weekenden og mandag:)
Hyg dig og hils deroppe og så må du have en rigtig god fødselsdag