BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 27. oktober 2011

Heidis Halloween (Exploding box nr. 1)

Her er så mit lille eksperiment. Jeg så en exploding box første gang på denne hjemmeside og har siden søgt nettet for ideer og skabeloner. Exploding box er, som navnet angiver, en æske der eksploderer, når du åbner den - i lag, detaljer, farver og betydninger. Da jeg imidlertid ikke fandt nogle skabeloner, jeg kunne bruge, så kontruerede jeg nogle ved hjælp af en almindelig ternet blok og en lamineringsmaskine.


Min første færdige æske blev til Heidi. En skøn scrap-kvinde, jeg i lang tid har haft glæden af at være i selskab med - og nu er vi endda også kommet i klub sammen i Aalborg! Heidi smitter med sit humør, sin positivitet og sin dejlige måde at være på. Hun er aldrig sen til at rose eller hjælpe, når man spørger, og hun fortjener en tak.

Heidi er meget livsglad og elsker mange ting - man får et lille indtryk af hvor højt, når man er sammen med hende: om det så er børnene, Rasmus Seebach eller et nyt papir med STJERNER på! Hun elsker også Halloween og ved denne tid, er der altid aktivitet på hendes blog om kort, dekorationer og fester dertil. Desuden har hun lige haft fødselsdag og DERFOR skulle Heidi have en gave!

Her skal lige indsparkes, at det rent egoistisk også var en udfordring til mig selv OM jeg kunne lave sådan en æske - eller i det hele taget scrappe noget Halloween'sk!

Here goes ...Og til sidst hilsenen til Heidi:


Har så lige opdaget at Heidi har lavet et indlæg på Scrappers hjemmeside og æsken her. Jeg er meget målløs (hvilket er noget, der sjældent sker) og beæret. Tusind tak for de pæne ord, Heidi. Se Heidis indlæg her og se de (pænere) billeder, hun har taget *S*

I morgen serverer jeg Edderkoppekage, popcorn og græskarsaft for ungerne i 3. klasse mens vi ser "Hocus Pocus" - den perfekte Halloweenfilm.

Eminent afslutning på ugen så til alle fra mig:

HAPPY HALLOWEEN

5 kommentarer:

Mette Wad sagde ...

Kan godt forstå det var en udfordring, for sikke et arbejde. Nu har jeg jo haft æren af at se den IRL, den er så flot og fuld af små detaljer. Når du kan lave så flot en haloween'sk æske, hvilken du jo ikke gør så meget i, hvordan mon så en "alm" æske vil se ud:-)!!

Trine sagde ...

Det får du se senere, Mette. For jeg er altså blevet helt hooked. Juleæsken er jeg også begyndt på.

Men mht at lave en "almindelig" æske kan jeg ikke love noget ... synes ikke resultatet eller scrapperen er ret "almindelig" - hø, hø.
Kvaliteten varierer, hvis du forstår ;-)

Eva (Fister) sagde ...

Sikken et arbejde - rigtig flot.

Donna sagde ...

Total lækker Exploding Box !!!

Sikke et arbejde, lag på lag og fyldt med lækre detaljer, og en perfekt æske til Heidi ;)

Glæder mig til at se det færdige resultat af nogle af de andre boxe.

Trine sagde ...

Jeg glæder mig til at få tid til at lave dem ... for det kriler helt i fingrene, Donna *S*