BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 16. oktober 2011

Fiskebåd

Jeg fik en bestilling på en fiskebåd ... ikke noget, jeg har prøvet før så altså en udfordring. Udfordringer er gode og holder en skarp ELLER de frustrerer en voldsomt på den dårlige måde.

Men den her blev af den gode slags. Kunderne - en dejlig familie - var ihvertfald glade og det er det vigtigste! Oplægget var et yderst detaljeret billede af båden ved havnen, som sønnen havde taget, og de ville gerne have omgivelserne. Billedet skulle være en gave til far, der skulle på søen og have tegningen før.

Jeg bruger almindelige tegneblyanter fra Faber-Castell og Derwent i hårdheder fra 2H til 9B. Til skygger og effekter bruger jeg tegnestub og knetgummig. Tegningerne er i A3 og laves så de passer til en ramme efter eget valg.Så det blev altså min første fiskebåd. Det er noget andet end konfirmander og kattekillinger, skulle jeg hilse og sige *S*

2 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Hold nu kæft Trine. Nej undskyld mit sprog. Men hvor er det bare flot tegnet, det er jo helt vildt ... Wauuuu siger jeg bare. Er helt målløs. Tænk at besidde de egenskaber. Ses til skaga scrap.

Trine sagde ...

Tusind tak, søde Heidi-Ann. Det var nok den dejligste kommentar man kan slutte en søndag, ja en hel uge på.

Vi ses om en uge!