BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag den 2. marts 2010

Udfordringsvinder

Jeg blev helt overvældet, da jeg i min sidebar så at Benita havde valgt en vinder OG at der var et billede af min smukke kat der. Med rystende hånd klikkkede jeg mig videre og så, at den skam var god nok!

Man skal ALDRIG undervurdere en sort affaldssæk eller en alternativ hjerne åbenbart ;-)

De dejlige damer, der også deltog i udfordringen var Raziel, Anja, Anjas hobby, Dorthe,  Line og Gitte. Benita har lavet en flot detaljeret vurdering af alle indslagene.

For en god ordens skyld er Mis her altså endnu engang.
Sikken dejlig start på marts måned.
Forhåbentlig følger foråret og varmen snart - indtil da varmer de pæne ord altså betydeligt. Tak.
 

4 kommentarer:

Mette W. Sørensen sagde ...

Et stort tillykke med det, hvor må det da være en skøn fornemmelse, især når du først lige er startet med at lave LO´s... Godt gået:-)
Ses vi lørdag i Ejsing?

Heidi Ann sagde ...

Godt gået.. Og hvor er det et flot Layout.. Kan godt forstå du vandt... Ha' en god dag, hvor er det skønt solen skinner idag, man blir i så godt humør..

Benita sagde ...

Trine du sender en personlig besked til mig på scrapsisters.dk - hvis du ikke er medlem derinde, bør du blive det.. men du behøver ikke. Jeg hedder også Benita derinde. Alternativt kan du sende en mail til min scrapsisters mail... benita@scrapsisters.dk

Og igen... flot layout!!!

Ruthie sagde ...

Hiya Trine

Thanks for joining in with my candy and becoming a follower...yes I DO feel pressured! LOLx Especially now I have seen how fabby your blog is! Rx