BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 21. marts 2010

Sangskjuler

Jeg blev spurgt, om jeg ville lave en sangskjuler til et guldbryllup. Det har jeg aldrig prøvet før. Eneste krav var at guldbrudeparrets navn og datoen skulle med. Eftersom de HAR holdt deres fest nu, vil jeg gerne vise den her på bloggen.
Jeg ved at Helle, der bestilte den, kigger her forbi engang imellem så derfor: Tak for udfordringen. Det var rigtigt sjovt at prøve noget nyt!


Forside:


Bagside:


På bagsiden lavede jeg plads til at "giverne" kunne skrive deres navne på, så de ikke kun er på selve sangen Jeg mener, at det er med til at personliggøre sangskjuleren.


Blomsterdetaljer:Forsidedetaljer - og foden:


I Ejsing gik jeg på jagt efter materialer og fandt nye, dejlige blomster. Jeg så ALT papir igennem men jeg fandt ikke noget, der var helt perfekt. Til gengæld synes jeg, at blomsterne og dekorationerne fik papiret til at fungere.

I en boghandel købte jeg en af de pap-skjulere man kan købe for en 50'er. Jeg klippede alt, der hed papir og karton til og dekorerede de individeuelle sider og bundstykket. Først da alt var monteret og tørt satte jeg den sammen.Materialer:

Guldpap og sort karton fra Creative Company, grov snor, Basic Grey papir "Wisteria", flere typer silkebånd, 2 typer perlemorsknapper, hjerter fra Fakta, flere typer blomster købt hos Uniq Scrap, effektbånd fra en blomsterhandel samt den (meget) grønne sangskjuler fra Papirshuset.

5 kommentarer:

Benita sagde ...

flot sangskjuler. Du har klaret denne udfordring godt - jeg ville have haft meget svært ved at løse denne opgave lige så godt. :)

Heidi sagde ...

Hvor er den blevet flot - stort skulderklap til dig :o)

Mette W. Sørensen sagde ...

Hold da op en udfordring og den har du da klaret så flot, det ser jo bare smukt ud og god idé med at skrive hvem den er fra bagpå.

Helle Sahl sagde ...

Wauw, hvor er den blevet flot Trine.

Donna sagde ...

Den er da bare blevet super. Rigtig flotte farver og lækre blomster. Jeg ved jo hvor meget du har været på jagt efter de rigtige materialer, og bekymringer om hvordan den skulle se ud, og resultatet er blevet rigtig godt.
God detalje at der plads til navnene bag på.