BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 7. marts 2010

Time with you (lay out nr. 4)

I går var der Scrap i det Jyske i Ejsing, hvilket mange af jer deltog i. Det var en rigtig hyggelig dag. Det var skønt at sidde ved jer "lokale", og jeg var stolt af at være med på det nordjydske hold *S*
Selvom det ikke blev til meget kreativt fra min side, skal I da se resultatet. Mit 1. layout der IKKE var en udfordring. Jeg er nu oppe på at have lavet 4 i alt. Så derfor investerede jeg også i en mappe hos Linda de kan være i. Med håbet om at flere vil komme til.

På layoutet har jeg brugt materialer, jeg har købt på dagen. For selvom jeg ikke fik lavet så meget fik jeg dælme handlet igennem !!!

Prima blomsterne er købt hos henholdsvis Scrapper (de smarte primarør jeg har købt ALT for mange af efterhånden) og Unik Scrap. Tekststemplerne nedenfor og ATC blokken som kalenderen og teksten "My darling" er taget fra er også købt hos Unik Scrap.Donna lånte mig sin eminente udstandser, så jeg kunne få sat tekst på mit lay out. Tak for det ven.

Borden er udstandset med mit nye indkøb - en borderpunch fra Martha Stewart - fra Love2scrap, hvor jeg også fandt en masse papir. Papiret til borden var en gave fra Scrapper, som vi alle fik. Nemlig 2 gratis ensfarvede ark. Arket, jeg har valgt som baggrund købte jeg hos Scrapbook Fun, der havde tilbud på en masse lækkert design papir.
Jeg købte papir i stort set hver butik!


Dette tekst rub on var nedsat hos Love2scrap. Man får helt Grease associationer, gør man ikke? Dejlig sang. Og meget passende i farver og især tekst til mit lay out. Jeg ser vist lidt fortabt ud på billedet:
Billedet er taget ved et polterabend for 3 år siden. Vi havde slidt i flere dage for at arrangere det og sidst på aftenen var vi godt brugt. Ikke fulde - bare færdige! Men alligevel var jeg helt lykkelig for bare at være der sammen med ham ...


5 kommentarer:

Mette W. Sørensen sagde ...

Hej Trine.
Ja tak for en rigtig hyggelig dag. Og er stadig måløs over du "bare" lige laver sådan nogle flotte LO´s. Ja og selvfølgelig kort, men dem plejer du jo at lave :-)

Benita sagde ...

Det lyder som om du stille og roligt begynder at lide af de samme scrapvaner som os andre - man kan aldrig få for meget!

Flot fjerde layout! Så flotte var mine første sider dælme ikke!

Trine sagde ...

Det er ikke en billig hobby, de damer. Men det er dælme hyggeligt og vanedannende!

Og tak for komplimenterne!

Heidi sagde ...

Tak for sidst - som altid skønt at møde dig :o) Ja jeg er da slet ikke i tvivl om du fik shoppet, helt forbavset over du fik lavet et lo for syntes slet ikke din stol blev brugt ha ha ha ejjj bare sjov ;o)

Håber du er over den grimme omgagn, det var da for surt at slutte dagne a med sådan en omgang :o(

Karina Beck sagde ...

Flot layout med gode detaljer.