BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lørdag den 27. februar 2010

Konfirmand 2010
Som lovet er her nogle af de konfirmationskort, jeg har fået lavet i min ferie. Det er ikke blevet til så meget, da jeg er blevet nedlagt af Kong Vinter. Han synes, at det var min tur til en ordentlig forkølelsestur.

Skabelonen til de buede rektangler og de farvelagte stempler er alle Donnas aflagte. Så gik der jo sport i for mig at finde noget, der passede og kunne fremhæve dem. Jeg synes, det er nogle dejlige unge mennesker, hun har tegnet.

Selvfølgelig skal jeg da også bruge sangen, jeg omtalte sidst nemlig Kim Larsens "De smukke unge mennesker". Hele billedsproget med sommerfuglene er helt fantastisk - især beskrivelsen "som legesyge sommerfugle, den allerførste sommerdag."
Hvem kan ikke lige forestille sig hvordan de ser ud? Hvor vilde de er med livet og hvor optimistiske og fulde af håb for fremtiden man kan være.


Jeg føler mig lidt gammel, når jeg laver kort til børn/unge. Det er lang tid siden jeg stod i Saltum Kirke Store Bededag d. 29. april 1994 i konfirmationskjole og prøvede at huske hvert indtryk og nyde stemningen på den store dag.6 kommentarer:

Jo Nevill sagde ...

Hi Trine

Thank you so much for your lovely, kind comment on my blog - so lovely to hear from you.

I love all your cards and the images you have used are just adorable. Gorgeous cards.

Hugs,

Jo xxx

Mette W. Sørensen sagde ...

Wauw du har virkelig haft gang i kort produktionen, det ser rigtig godt ud, er vild med de forskellige opsætninger du har brugt... rigtig flot

Eva (Fister) sagde ...

Jeg synes nu du har fået lavet mange kort, og de er rigtig fine.

Heidi sagde ...

Waww - hvor er de alle super flotte - hvor godt du fik dig lavet en blog ;o) Kan kun give dig ret med Donna´s unge mennesker, de er super ;o)

Håber du er ved at være frisk igen

Helle Sahl sagde ...

Hvor er de flotte alle sammen.

Karina Beck sagde ...

Lækre kort.