BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lørdag den 13. marts 2010

Kunstauktion

Min mor har i den forgangne uge været ude hos diverse kunstneriske sjæle i Kaas og omegn og samlet ind til en Kunstauktion. De frivillige bidrag udloddes i forbindelse med et musikarrangement holdt af Folkebevægelsen mod EU. Her er hun også frivillig i deres genbrugbutik, der ligger på hovedgaden i Kaas: "Lopper mod EU"

I den anledning ville jeg da gerne bidrage. Også Donna fik hun overtalt. Hun er en gavmild sjæl og kom med 6 små malerier i 3 forskellige serier. Min mor er meget god til at overtale, så hun fik også lokket 2 tegninger ud af mig. Dem satte hun i ramme og I kan se dem her:

Tegningerne er lavet på tegnepapir i A3 format. Jeg har tegnet efter motiver fra henholdsvis en gammel dyrebog og et udklip fra Familie Journalen. Jeg bruger som regel meget bløde blyanter (HB, B2, B4 og B6), knetgummi og 2 størrelser tegnestubbe.

Hold op hvor var det dejligt at have en undskyldning for selv at tegne lidt igen. Havde glemt hvor hyggeligt det kunne være. Jeg havde så mange bestillinger på portrætter til sidst, at jeg ikke tog flere ind og lagde det fra mig.
Men det hele om tilbage her i denne uge, da jeg SKULLE tage tegneblyanten i hånden igen. Heldigvis! 

3 kommentarer:

Sabrina Krighaar sagde ...

Super smukke tegninger.

Og så er det jo rart at se en "lokal", jeg har arbejdet nogle år i Saltum hvor min far er opvokset.

Mette W. Sørensen sagde ...

Wauw Trine!!Hvor er de bare flotte dine tegninger.
Tror først det var i lørdags jeg fandt ud af du tegnede også, mener det var Sofie der fortalte det, og jeg kan da kun sige du klarer det vildt flot

Mio sagde ...

Nøj....., hvor ser det bare godt ud : ) vildt så godt du tegner.