BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 15. marts 2010

Scrap i Skive udfordringer (lay out nr. 3)

Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at fotografere mit 3. lay out. Jeg ved rækkefølgen er lidt rodet - jeg har kun lavet 4 og hvis der er allerede er rod i det, lover det sgu ikke godt! *SS*
Da vi var i Ejsing til scraparrangement var der som bekendt både en kort og en lay out konkurrence. Jeg deltog med et bidrag i hver. Her kan I se resultatet:


KORTUDFORDRING

Skitsen vi skulle følge så således ud:


Her er mit bidrag:

Istedet for at bruge papir til baggrund har jeg sat flere rækker dobbeltklæbende tape på et stykke pap, hvorefter jeg har sat bånd, blonder og snor på i forskellige lilla nuancer. Jeg har set teknikken brugt med blonder og kantbånd på tasker.

Her er et link til hvordan Cecilie har brugt en lignende teknik med sit restpapir og derved lavet sine egne designs. 

Hestemotivet er fra My Littlest Pet Shop. Det er farvelagt med copic ciao penne og har fået et lag glossy for at give effekt. Jeg fandt motivet på nettet på en af de mange malerbogssider, der findes. Bare søg på "colouring pages" og der vil dukke en masse interessant op. Mette spurgte efter en konkret adresse så prøv her og den bedste, jeg har brugt er her. Jeg bruger det bl.a. til ungerne i skolen, der er vilde med at farvelægge diverse motiver.


LAY OUT UDFORDRING


Skitsen vi skulle følge så således ud:


Her er mit bidrag:
 


Jeg fandt ud af, at jeg ikke havde været så original som jeg troede mht emnevalg. Ganske givet havde det lige været fastelavn, men at en anden havde nøjagtig samme titel var sgu lidt morsomt. Se Betinas lay out her.

At følge en så stram model er BARE ikke mig. Det var først da jeg tog mig nogle kunstneriske friheder, at jeg blev tilfreds med resultatet. Borden under billederne af pigerne, der slår katten af tønden er f.eks. alle ungernes navne lavet på labels, jeg fik af Donna i fødselsdagsgave. De er syet på som kant. Det var forresten første gang jeg syede på et kort eller lay out.

Desuden skulle der blomster på. Men selvom jeg fandt nogle, der passede både i størrelse og farve, synes jeg ikke de passede til billederne. Der skulle noget andet til. Så jeg lavede små masker, gav dem glossy og pyntede med blade, knapper, tusch og rhinsten, så de så mere festlige ud.

Når alt det tekniske er sagt, så synes jeg altså at det er bogle kanon billeder. Kvaliteten er bestemt ikke i top men det er modellerne til gengæld (selvom de ser halv-uhyggelige ud med deres røde øjne!) Magen til engagement skal man da lede længe efter. Slagene faldt hårdt og promte den dag. Koncentrationen hos og bevægelsen i ungerne er fanget meget godt. Kattekongen øverst var meget stolt og den stilling, hun står i, siger bare alt! Sikken dejlig dag vi havde!


Hvis du har læst hertil vil jeg sige mange tak for opmærksomheden. Det er svært at stoppe med at skrive når man først er kommet i gang - og det gør det måske endnu sværere at læse sådan en svada her. He, he ...

Mange kreative hilsner

 

3 kommentarer:

Heidi sagde ...

Syntes nu dit lo er blevet super super godt og ja sjovt nok der lige var en mere med samme ;o)

Så flot et kort - ser ski godt ud med båndet du har "limet" på ;O)

Benita sagde ...

Helt enig med dine bemærkninger til fastelavnslayoutet. Det ser godt ud og det gør intet at billederne rent teknisk ikke er de mest perfekte. De siger bare sååå meget om dagen.

Kortet... wauw! Fed effekt med båndene. Jeg lagde først mærke til det da du skrev det haha.

Betina Olesen sagde ...

Tak for besøget på bloggen, og ja, så godt at der var et fastelavns LO mere... sjovt det lige var dig.

Kan se at du bor i Aalborg, ved du godt at der er en scrapklub der mødes en gang om mdr.?

Hygge fra Betina