BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lørdag den 27. marts 2010

En samling minikort

Sådan når man lige har en halv time ved scrapbordet, kan man godt få lavet et par bette kort af de rester, man nu engang har. Så kan man også prøve nyindkøbte sager af! Det er alletiders og hyggeligt at sidde med, synes jeg. 
Efterhånden havde jeg en del minikort, der liiiiige manglede et eller andet på. Det er det sværeste ... jeg er ikke altid lige god til at få afsluttet mine kort - store som små. Derfor har jeg også adskillige *næsten* færdige, der altid står og venter.
Jeg må med skam melde, at nogle aldrig bliver færdige.

Kortene er kun 6 x 6 cm så det er også begrænset, hvor meget man skal dynge på dem.
Nyindkøbte ringe fra Vejgaard Hobby, bånd og tyl fra Stof & Stil. Med i præmien fra Benita var der tyl og eksempler på, hvordan hun havde brugt det. Takket være det, er jeg nu helt hooked OG jeg har det selvfølgelig på bryllupskortene.

Ingen Trine kort uden et par med nuttede motiver! Her er det en frø (træfigur købt ved Creative Company), et egern (My Littlest Pet Shop tegning fundet på nettet) og en bil (stempel fra Stamp it købt hos Scrapper)
Er helt vild med Sofies ternede papir og sammen med mit nye mariehønsbånd er det dejligt sommerligt.

Donnas kapsel-idé er videreført til de små kort også *S* Den minimuffin, man kan se på det nederste kort er også hendes design.

Derudover er jeg glad for at bruge mønter. Jeg fik en masse østrigske mønter af min svigermor, sidst vi var deroppe. Motiverne er spændende og de er især velegnede til mere maskuline kort.

Jeg har stadig en svaghed for rub on tekst og citater. Det ser man her. Dåsedimsen som midten på et bredt bånd skaber en flot sløjfe.

I midten af billedet ser man et af de bedste købt i marts måned: dekorationsnåle fra Fakta til en 20'er, hvor jeg så har nippet nålen af og i dette tilfælde også stenen for at isætte en, der passer bedre.

Nok engang kan man se inspirationen fra Benita, der har brugt den store retroblomst til at skabe sine egne blomster. Jeg har så kun taget en enkelt, hvor hun har flere lag på lag, hvilket skaber en fantastisk effekt. Derudover gik der lidt forårsstemning i mig, og jeg satte alle mulige papirsblomster og grønt på kortene.Glædeligt forår og god påske3 kommentarer:

Benita sagde ...

Hihi lidt underligt at læse sit navn så mange gange. Er glad for at du har kunne bruge gevinsten til noget. :)

Jeg er vildt imponeret over din produktion af kort. Der bliver dælme lavet mange på en gang. Har du et sted du sælger dem?

Mht de kort du ikke selv synes er helt færdige... det kan jo være andre synes det, og derfor gerne vil købe dem, selvom du ikke mener de er helt færdige. Så prøv da at sælge dem, selvom du ikke er helt tilfreds. :D

Karina Beck sagde ...

Hold da op en produktion.
Jeg kan altså ikke se, at de ikke er færdige. Husk at less is more ; ) Der er rigtig søde!

Trine sagde ...

Tusind tak skal I have!

Mht. at sælge kort har jeg kort til at stå hos en frisør. Tro det eller lad være, men hun har faktisk haft helt udsolgt et par gange. Det er jeg ret glad for.

Ellers har jeg spurgt ved et par havecentre, hvor de laver buketter. Tænkte at det kunne være et godt sted. Hvad med jer? Hvor kan man ellers henvende sig? Jeg ville jo gerne have et fast sted.

Donna og jeg har siddet til julemarkedet nogle år men det ville være rart med en "fast" aftager.