BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 3. marts 2011

Kortmester: UglekortUdfordringen i 2. uge af Kortmester 2011 lød: Lad dig inspirere af kortet lavet af Henriette H. Derudover skal du have både gult og en sløjfe med. Skriv hvad du blev inspireret af på kortet.


Her er kortoplægget:Jeg elsker ugler! Jeg har flere eksempler her på bloggen af de ugler, der er fløjet ind i min kreative verden. Jeg har ugler i alle størrelser og materialer på mine hylder derhjemme, på tøj, som smykker o.lign.

Derfor faldt jeg også fra dette ark fra www.altihobby.dk som jeg bestilte fra Nordform i sidste måned. Det vakte også begejstring til Skaga Scrap hos tøserne. Det er bare for lækkert og jeg MÅTTE bruge det.På kortet var der brugt firkanter. Jeg har lavet mange kort med kvadrater af forskellig størrelse på længe og jeg synes det er flotte og - på en måde - trygge at lave. Kender du det?
Eftersom Kortmester er blevet en personlig udfordring for mig selv ville jeg tænke lidt udenfor rammen - men samtidig lave kortet i min egen stil. Derfor nægtede jeg at bruge kvadrater men fandt mine spellbinders frem.

Jeg brugte "Lost & Found" fra den ny MME serie til firkanterne og orange perlemorsppir som baggrund.


ugle, gul farve og en hjemmelavet blomst


sløjfe fra oplægget og zoom på det flotte papir fra MME  


hjemmelavet blomster af to halvstore retro flower udstandseren, bukket op og sværtet


endnu en dejlig ugle - jeg elsker hjertebrillerne


Kortets bagside:

Som en ekstra bonus er her mit galleri. Dvs. det er her lyset er bedst i lejligheden til at tage billeder. (BILLEDET FJERNET PGA STØDENDE INDHOLD)


Rigtig god weekend - jeg skal til Ejsing og scrappe i det Jyske *S*

5 kommentarer:

Helle Åbyen sagde ...

Hold da op, jeg er da gået glip af en rigtig dejlig blog. Det er først nu jeg har fundet dig Trine. Det er nogle utrolige flotte ting du laver. Vil helt sikkert følge dig fremover.
God weekend.

mette wad sagde ...

Hvor er det et flot kort, sikke farver i skulle bruge, men skønt med udfordringer.
Og ja ugler er da bare så skønne:)

Rigtig god weekend til jer scrappetøser. Håber i får en god en i Ejsing

Heidi sagde ...

Skønt kort og ja det ugle papir er da total for lækkert - tak for linket, kan mærke det bliver dyrt ;)))

Tak for en super skøn dag igår - sikke aktiv du var, i forhold til andre hmmm ;)

Benita sagde ...

Trine det er dejligt at se at du igen er tro mod din egen stil! Det er jo ikke meningen at du skal lave en anden persons kort.

Super lækkert kort du har lavet. Det papir er da for dejligt. Og du har helt ret i det med ugler - de er bare for herlige. :)

Trine sagde ...

Man bliver fristet af at lave kort efter Donnas skabeloner, Benita. For de er knald gode.

Men jeg har et altså også bedst med at lave det, jeg selv har bygget op. Selvom de kort måske ligner hinanden engang imellem - er de mine ;-)