BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 9. januar 2011

MitziJeg har en rigtig dejlig veninde. Hun er yngre end mig i år men ældre på erfaring og mod.

For flere år siden, da vi fandt ud af at vi egentlig kunne ret godt sammen, lavede jeg en bog til hende med mange (MANGE) sider med sange, digte og citater, skrevet på A5 ark og dekoreret efter bedste evne. Det var i mine pre-scrap dage men bekræfter så at det med scrap altid har været der.

Mitzi har sagt, at det er en af de bedste gaver hun har fået. Det har rørt mig utroligt og jeg er meget taknemmelig for en sådan kompliment.

Hun fortjener at blive mindet om hvor god en veninde, hun er, og at jeg stadig vil forsøge at give og lave gode gaver til hende.  Derfor lavede jeg et lille album til hende i julegave.
Med albummet var der flere cd'er af nogle karismatiske, dygtige kvindelige sangerinder og sangskrivere. Så var der ellers girl power over pigen!

 Vi starter med forsiden(!) og så følger resten i rækkefølge:


Sommerfuglen er købt hos en blomsterhandler. Et inspirerende sted at finde ting til scrap - men dyrt. Bogstaverne er lavet med Tim Holtz alfabet købt hos Scrapper.Papiret dekoreret med blomster rub-ons fra Bo Bunny.
En gave fra Donna i årets pakkekalender.Nodeklistermærker fra Stickers ark fra førnævnte pakkekalender og lækre blomsterblade fra Marianne Design Creatables. Alt sammen holdt i bronze og varme farver.

Trine-mylder på siden med en af Mitzis yndlingssange "The Man who can't be moved"
Blomster og dekoration igen forsøgt afstemt med papiret og består af flere typer papirsblomster, metalblomster, knapper, perler og et kors vedhæng.

Hjemmelavede roser i karton. De blev ikke så vellykkede som jeg havde håbet, men jeg blev egentlig godt tilfreds med helheden, da jeg var færdig.
De er omkranset af grene fra en Martha Stewart punch.
Jeg har bukket bladene op, så de ikke ligger fladt på baggrunden.


Sarte, lyserøde, feminine farver blandet med guld. Det er lige før, jeg synes det er helt elegant.
Her har jeg endnu engang brugt glossy om effekt.
Hjerterne er sat i forsk. niveauer vha. klæbepuder.Når derligefrem står "butterflies" på papiret så må dekorationen selvfølgelig passe dertil.
De hvide udstandsede sommerfugle er fra min pakkekalender. Jeg tror Donna har brugt Martha Stewart punch købt hos Scrapper.
Roserne er købt i Panduro, fra pakkekalenderen og fra norske Papirloftet.Før jeg gjorde andet malede jeg siderne sorte med almindelig akrylmaling. Jeg vidste at jeg skulle have en masse tekst derpå, så en kant i samme farve, ville være passende.

Jeg har kun brugt papir fra MME's Bella Bella serie. Jeg købte en blok med 90 ark - 30 forsk. designs - sidste år og synes, de var både flotte og passende til Mitzis bog. Enten skulle den være afstemt og feinin eller fuld af spræl og farver - men det må så blive den næte til hende *S*


Sangene, jeg valgte, var sange hvis tekst var rørende, livsbekræften de og/eller passende til situationer i vores liv. Teksterne har jeg fundet på siden www.letssingit.com , hvor man kan søge på album, kunstner, tekst eller nøgleord. På den måde kan du finde lige det citat eller teksten til den sang, du skal bruge. Tekster, der kan bruges på kort, lay outs eller i forb. med albums.

Sangene, brugt til Mitzis gave, var:

  1. Kelly Clarkson "Because of you"
  2. Beth Hart "Like you (and everyone else)"
  3. The Script "The man who can't be moved"
  4. Lifehouse "First time"
  5. Miley Cyrus "When I look at you"
  6. Lady Antebellum "Need you now"
  7. Jewel "Near you always"

 Vi må aldrig glemme at fortælle og vise, dem vi holder af, hvor meget vi holder af dem Om der så er en speciel lejlighed eller det bare er i dagligdagen. Jeg har efter mange år få, men rigtig gode veninder.

Tak til min mor, Birgitt, der er min bedste veninde og den person, jeg beundrer mest.

Tak til Donna, min ældste og kreastiveste veninde, for de mange år hun har inspireret mig - og fortsat gør. Hendes lange venskab har betydet meget for den person, jeg er i dag.

Tak til Heidi, min side kick gennem gymnasietiden, my "bussom buddy". Der med humor og intellekt altid kan holde mig fanget og engageret.

Tak til Mitzi, fordi hun altid har været sig selv; støttende, sjov, engageret, intelligent og følsom. Et uventet venskab, der blev en vidunderlig gave!Tak til dig, fordi du holdt ud at læse helt hertil - og fordi du måske nu sender et par varme tanker til en af dine egne veninder, som du sætter højt.

5 kommentarer:

Benita sagde ...

hvor er det dog en fantastisk ide at give sin veninde sådan en dejlig gave. :)

Trine sagde ...

Ja, og det bliver nok heller ikke sidste gang, Benita. Jeg har stadig det album jeg vandt hos dig og så har jeg købt nogle siden.
Jeg synes, det er rigtigt hyggeligt at lave - men meget omstændigt.

Mette W. Sørensen sagde ...

Hvor er det dog en skøn gave at give og det må være en endnu skønnere gave at modtage.
Det er så flot lavet, og har den rød tråd igennem det hele.

Eva (Fister) sagde ...

Rigtig flot album og tankerne bag er mindst lige så flotte. Dejligt at give til folk der sætter pris på det.

Annette / aka sagde ...

Det er bare så flot og så stort et arbejde. Alt hænger sammen.
Tænk at få sådan en gave. Du er en rigtig dejlig veninde.