BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 16. januar 2011

Boys rule (lay out nr. 6)

Til Scrapper Crop i går d. 15. janur var der selvfølgelig også udfordringer. Jeg deltog i  lay out udfordringen - og her er mit bidrag til konkurrencen.

Jeg har taget udgangspunkt i noget nyindkøbt papir fra Lindas butik OG de aktive drenge på billederne. Da så jeg fandt papiret med teksten "Boys rule", "Action" og "Boy meets world" lavede resten næsten sig selv.

Jeg vandt ikke noget, men det var en dejlig opgave *S*

Historien bag billederne:

Når man har med børn at gøre - om det er "lånere" eller ens egne - er der så mange skønne situationer, man bare vil samle sammen og gemme i sin erindring til smil og brug ved senere lejligheder.

På skolen har vi arrangementet "Store Legedag" kort efter skolestart. Det er for at ryste eleverne sammen efter ferien og få de nye (børnehaveklassen og eventuelle andre nyankomne efter ferien) afklimatiseret til Gjøl standarder.

Her leger børnene på tværs af klasserne hele dagen. Vi voksne håber og ber til vejrguderne ... og så får vi altid en dejlig dag!

Teksten til billedet lyder:

" Malthe & Benjamin fik en flyvende start på skoleåret til "Store Legedag" en fredag i august."

Den ene står og flyver med en drage. Den anden hopper i en leg, hvor de skal have en mønt imellem benene og løbe stafet. Begge er i højt humør - og flyvende på hver deres måde ... derfor tekstens ordlyd.

Pilene underbygger teksten med de seje drenge og ellers er boldene mere aktuel pynt, da der på sådan en dag bliver brugt bolde og legetøj i flere afskygninger.

Dew drops ("dug dråber") er rent bogstaveligt til stede, når vi dukker op på plænen kl. 9 om morgenen, for at lege hele dagen - men de får ikke lov til at ligge længe.Men det var årets 1. lay out og i alt det 6. af slagsen.

Mange kreative hilsner


6 kommentarer:

Benita sagde ...

hvor er det dejligt at læse alle dine overvejelser om netop dette layout og opsætningen af det.

Lækkert layout. Du har fået tilladelse til at lægge billeder ud af børnene ikk?

Flot og farverigt layout. :) Rigtig drengestil!

Heidi sagde ...

FLOT lo og ja jeg var jo så heldig at se det live igår ;) Tusind tak for en super skøn og ikke mindst sjov dag - er der noget bedre med en dag af scrap grin og snak ;)

Helle Sahl sagde ...

Tak for sidst. Super flot layout med skønne detaljer og altid en god historie til.

Trine sagde ...

Jeg har spurgt ungerne - og de ser også hvad jeg har lavet. Men hvis det ikke er i orden fjerner jeg det selvfølgelig *S*
Jeg fjerner BILLEDERNE altså - ikke ungerne!

Det var bare så hyggelig en lørdag med kreative quinder og der er ALT for lang tid til næte måneds Skaga Scrap!

Mette W. Sørensen sagde ...

Tak for sidst Trine:) Gud var det dig der lavede det, synes det er så flot, farverne er vildt lækre, og fedt med pilen:)

Donna sagde ...

Tak for sidts, det var bare en super dag !!

Dejligt LO du fik lavet, der er virkelig tænkt over indholdet, det kan jeg godt lide :)