BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag den 25. januar 2011

Blomsterbilleder

Når jeg gransker min dagligt voksende samling af billeder, slår det mig, at jeg har en forkærlighed for at fotografere buketter og blomster. Derfor er dette blogindlæg helliget smukke blomster, der har prydet mit liv i en eller anden form.

Det er mest roser, jeg er grebet af. På mine kort, tegninger, akvareller og malerier så langt tilbage som jeg har lavet dem, har blomstens krøllede blade, farvespil og smukke kontruktion fascineret mig. Jeg elsker synes af dem mere end duften. Er det underligt?


På en uge mistede min farfar sin kone og sin ældste søn til sygdom. Her er farfars krans til far ... og en nærbillede af den smukkeste mørke rose:


Mine svigerforældres have i Thise er mere end blomsterpark end en egentlig have. Der er en mængde detaljer, pynt, jernfigurer og maskiner, bænke, pavillioner, sten, opsætninger og bede. Det er en fryd for øjet!

Her er et par indtrykbilleder:

Min mor gav mig en dejlig buket. Uden noget egentlig årsag andet end hun vidste, at jeg kunne lide tulipaner, og hun ville forkæle mig lidt!


Flere tulipaner


Men en af de yndigste buketter i min samling er Jeanettes brudebuket: Roser og efeu ... og så så elegant. Dét vil jeg også gerne have engang ... fik du dén, skat?
 

Florale hilsner og tak for de "rosende" ord, jeg har modtaget i tidens løb4 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Jeg elsker også blomster og det er nogle super fine billeder du har taget!

Benita sagde ...

Jeg er også vild med blomster - især de hvide i alle mulige udgaver. Desværre har jeg ikke særligt "grønne" fingre. SÅ lige for tiden er det mest orkideer, for de dør ikke for mig haha

Trine sagde ...

Jeg kan tage livet af en kaktus så buketter er lige noget for mig. En potteplante er nok for stort et ansvar ;-)

Donna sagde ...

Jeg har ingen blomster til dig ven, men en anden lille ting, kig forbi min blog ;)

Dejlige billeder, hmm jeg er heller ikke så god til det med potteplanter- men jeg prøver !!