BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lørdag den 13. februar 2010

Babykort

Det er snart forår (håber vi!). Overalt vil der komme forårstegn som små blomster i haven og glade fuglefløjt ... og utallige kvinder vil slippe måneders mave, der ikke (kun) skyldes overspisning i december. De der, som min kæreste siger "Har et meget lokaliseret fedtproblem", venter nye kommende elever i den danske folkeskole - og derved fast arbejde for os lærere - og vil nedkomme med små purke og purkinder!

Så når menneskemylder og babygråd indfinder sig, er det tid til gaver fra familie og venner - og nye faste udgifter for de nybagte forældre. Dette skal fejres! Derfor har jeg lavet en ny stribe babykort, hvoraf I kan se nogle af de mere "pigede" her.


De er liftet efter Donnas bogstavskabelon, hvor jeg så bare har fundet en mere "ballon-agtig" af slagsen inde i Word nemlig Cooper Black, hvor jeg valgte at lave "B" for Baby. Men jeg vil sige, at bogstaverne med denne type er taknemmelige at dekorere, fordi de er så brede, og så er de specielt gode til børnekort, da de er bløde og "ballon-agtige", som jeg skriver, i udformningen.
2 kommentarer:

Donna sagde ...

Dejlige Baby kort du har lavet, hvor er de blevet fine, måske skulle jeg også få lavet nogle skabeloner til mig selv i en mere "ballon" agtig udgave ;)

Trine sagde ...

He, he, tak ven. Du kan vel også genkende giraffen? Jeg er så glad for dine fine stempler - og tak for hilsenen