BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 4. februar 2010

Ebbas jubilæum

På Gjøl Skole har vi i dag holdt jubilæumsfest for Ebba, vores rengøringsdame - eller mere politisk korrekt: en af skolens "servicepersonale". Hun blev ansat d. 1. august 1968, da Gjøl Skole blev bygget og har - dog med et par års pause - arbejdet der i 40 år!

Det var også derfor hun i dag blev fejret med taler, gaver, besøg af borgmesteren til receptionen og en medalje fra dronningen. Men netop medaljen, som skolen har søgt om for lææænge siden og har fået godkendt, var ikke nået frem gennem sne og bureaukrati.

Min kollega Inge Merete og jeg gav hende en pæn buket blomster foruden den fælles gave fra kollegaerne. Til blomsterne fulgte dette kort, hvor jeg brugte min nyerhvervede bogstavskabeloner. Hun blev meget glad og det var rart at lave et personligt kort igen. Ellers er det jo ikke mange af mine egne kort, jeg laver med en speciel modtager i tankerne.1 kommentarer:

Heidi sagde ...

Wawww 40 år samme sted hmm okay jeg mangler bare 24 ha ha ha skønt kort du har lavet og ja kender alt for godt selv det med de ikke bliver personlige men dejligt at se sådan et fra dig