BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag den 9. februar 2010

Pakke fra Papirloftet


Endelig kom min pakke fra Papirloftet. Snemasserne her og i Norge havde spændt ben for min levering men det var med stor spændingjeg åbnede pakken i går.

Et par mindre skuffelser og flere glædelige overraskelser senere kunne jeg pakke det hele væk igen! Jeg får nemlig først tid til at lege med sagerne i weekenden. Men inden da vil jeg dele lidt med Jer.


Jeg købte flere ark papir fra Karen Foster, My Mind's Eye, Making Memories, Lego og My Little Shoebox. Især My Mind's Eye er jeg meget glad for. Både trafik-ark, dinosaur-ark og katte-papiret herover er derfra og jeg glæder mig til at bruge det.

Af dimser og dippedutter kan I se knapper, brads og et par rub ons ark.

Eftersom det er mig, har jeg også købt et par stempler, jeg vil vise i brug senere. Det ene er Papirloftets eget design "En hilsen fra hjertet" - et af de få tekststempler hvor norsk og dansk tekst staves ens. det andet er Inkadinkados "Thinking of you", hvor man selv markerer begivenhed og skriver under. Håber jeg får rig muligehd for at bruge det.

4 kommentarer:

Heidi sagde ...

LÆkker lækker sager - puha da der er længe til weekende var ;o) Gik den i tolden forresten ??

ps. tusind tak for den fine adward

Helle Sahl sagde ...

Lækre sager :o) Det legopapir er bare ikke til at stå for.

Trine sagde ...

Nej, Helle. Det var også Legopapiret, der fik mig derind til at begynde med, da jeg så hvad Heidi havde købt ;-) Og ja, Heidi, den gik heldigvis igennem tolden.

Men glæder mig stadig ...

Donna sagde ...

wow lækker pakke, så kan du komme i gang med nogle flere layouts ;) Der er ikke noget bedre end at scrappe med nye ting ;)