BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 13. maj 2012

Yoda & Yoda (lay out nr. 28)En kat og hans legetøj - en kærlighedshistorie ... eller noget. Ihvertfald får Yodas "bamse" Yoda tit og ofte kærligeheden at føle. Sandra & Toke gav Yoda bamsen, da de var på besøg en dag. På billederne kan I se en pænt udkørt kat, der stadig ikke vil give slip fra sit bytte, selvom de har "slåsset" længe. Og det andet billede er mig, der har nuppet Yoda-bamsen til en opstilling inden den blev alt for molestreret. (Allerede der så jeg LO potentialet i historien)

De to har været uadskillige siden. Katten slæber bamsen med op i seng. Således vågnede Michael en morgen, jeg var taget afsted, og så over på min side af sengen. Der lå katten og sov ved min hovedpude ... men poterne på bamsen.

Da Yoda fik bamsen og skulle besørge (!) første gang efterlod han den skam heller ikke inde i stuen med os andre. Den skulle med. Så han slæbte den med ud i kattebakken! Det er dog kun sket den ene gang ... og jeg fik den hevet ud inden der kom noget på den *S*

Tilbage til det kreative:

Jeg har revet og sværtet kanterne på LOet endnu engang. Det er en flot effekt men meget passende tematisk når man har med en kradse-maskine som katten at gøre. Hvis han fik kløerne i mit scrappapir skulle han med glæde gøre dette til et permanent look!


grønne brads i hjørnet og de stiblede linier langs kanten

elsker effekten på papiret her og blondeborden er en elegant tilføjelse synes jeg


Lidt journaling, der beskriver situationen på billederne. Her bruger jeg 2. form "du" som jeg har set så mange gøre på deres LOs enten til børn, kærester eller kæledyr (ikke en prioriteret rækkefølge, vil jeg tilføje!) Det ville jeg da også prøve ...Datoen er lavet med billige klistermærker fra Kontor og Papir - ikke et totakt fejlkøb for de her er da meget fine. Overskriften er lavet med thickers og lidt opfindsomhed, da jeg var løbet tør for "O"er - så kan man vel klippe lidt i et "q".

Stjernerne er kørt igennem en bigshot med mine stjerne spellbinders. Papiret er med pålimet farvet glimmer OG tape på bagsiden, så jeg var lidt betænkelig om det kunne fungere. Det kunne det.


en sværtet borderpunch til mat for overskrift og dato


I alt brugte jeg fire forskellige grønne papirer, der kunne supplere hinanden. Og et close up her på stjernerne så man rigtig kan se glimmeret


mosgummi og foam stickers ... I love it *S*