BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag den 9. maj 2012

Magnus Konfirmationskort med appsJeg kom på noget af en opgave med dette konfirmtionskort i år. Kortet var til en dreng, Magnus, der var meget glad for bl.a. sin iPhone ... så jeg fik en ide:
Jeg ville lave et kort med ikoner fra displayet men som ejer af en gammel folde Nokia er mit kendskab til disse mobiler begrænsede. Og hold da op en jungle af ikoner, apps og kreative logoer, jeg skulle manøvrere rundt i.

Til sidst fandt jeg en stak, der var sjove og pæne og besluttede at skrive drengens navn: MAGNUS. Dette skulle vise sig at være ikke bare kretivt men problematisk.

Her er nogle af de ikoner jeg fandt - og brugte:
Kortet kom til at se sådan ud:


Hvert ikon er lavet på skæremaskine både det farvede og mat'en. Kanterne er rundede og jeg har brugt en hvid farveblyant og sværte for at give lys/skygge effekter samt div. farveblyanter f.eks. mørk orange og rød på "N"et. For at give det spejlrefleks har jeg givet hver tst glossy.

M: for "message" komplet med talebobbel
A: som i "at" eller "snabel-a" (tak Karen for lån af den rigtige die!)
G: som i google
N: som i "nimbus" - aner ikke hvd det står for men et ikon blandt mange, der også passedei farven
U: for "UR" - det mest *søgte* at ikonerne men den gik lige
S: som i "scrabble"-spil app'en. "S" var det ikon, jeg lavede først - og som jeg er mest tilfreds med. 
Hvis nu min kreative tankegang ikke lige er til at følge på telegrammet er der et hint på bagsiden- Måtte klistre den ægte vare på ... just in case.

1 kommentarer:

Heidi sagde ...

Ej hvor er det bare godt, og tak for fif ----- og måtte smile med nokia klap sammen ahhh trine du må ha en iphone på ønske listen ;)