BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 6. maj 2012

Anne - portræt


I dag skal Anne konfirmeres. Anne er datter af mine svigerforældres gode venner Allan & Karen og derfor famlie *S* I konfirmationsgave skulle hun have en personlig gave fra dem - udover den store gave fra dem - og de valgte et skolebillede, som jeg fik lov til at lave et portræt ud fra.


Annes portræt med skolefotoet ved siden af.Der er mange steder det kan glippe, når man skal fange en person. Er stregen forkert e vd smilet eller øjnene er det BARE ikke den person, kunden kender. Jeg har altid haft det princip, at hvis man ikke kunne lide tegningen var det okay at afvise det - no charge. Netop fordi det er så vigtigt man føler en forbindelse til billedet, af en person man holder så meget af.

Her er nogle detaljer fra Annes portræt. I skrivende stund er hun på vej fra kirke for at blive fejret af familie og venner. Tillykke Anne!

Og det samme er Andreas - en af mine dejlige drenge fra Gjøl. Han kommer senere i portrætform *S* Rigtig god solskins-søndag. God fest og god vind fremover!
2 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Wauuuu Trine. For s.... Det er bare flot. Hvor er du bare sindsyg. ;0) altså på den gode måde. Hi hi. Har altid haft lyst til at få et tegnet billede af drengene. Måske du skal gøre den en dag.

Trine sagde ...

Gerne ven ... nu er det jo hele tre af slagsen. Vil du have det gjort nu elelr venter du til du har en håndfuld? He, he. Tak for de flotte ord *S* Det varmer, ven.