BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 7. maj 2012

Annes konfirmationskort - Taske


Til Annes konfirmation ville min svigermor gerne have noget specielt. Anne er en dejlig pige, og i al den tid, jeg er kommet i deres hjem, har jeg set hvor glade, de er for hende. Der er således skolebilleder og ting, hun har givet dem, rundt omkring.
Så selvfølgelig skulle hun have et kort til sin konfirmation d. 6. maj i år.

Farverne har Anne faktisk selv bestemt idet det er farveplanen til hendes konfirmationsfest : indbydelser, bordkort, bordpynt osv.

Kortet skulle være feminint og sødt, elegant og flot. Der skulle være en lomme til pengegaven og plads til en hilsen inde i kortet.


Her er et par nærmere kig på tasken til Anne:

Den sorte silhuet pige købte jeg til Kreativ Dag i Asdal, hvor en solgte ud af udstandserede figurer. Den er så yndig jeg meget gerne vil have fingre i den selv. Blomsterkransen binder den godt sammen med farverne og så fik jeg min elskede cluster med på kortet.

Borderpunch fra MS, diverse silkebånd og blonder et voila ... og ja, naturligvis hovedpersonens navn.

Tasken set bagfra. Næsten samme opbygning som forsiden med border og bånd, dog er pigen erstattet med den store blomst med navnetræk

Close up af taskens bagside

Lommen har klæbepuder rundt i siden så den er dyb nok til pengene. Det gjorde at kortet ikke bare kunne foldes, som jeg plejer men skulle have en stabil "bund". Og som tidligere nævnt god plads til en hilsen til konfirmandinden.

2 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er det blevet super flot og skøn farve hun valgte ;)

Trine sagde ...

Ja, hun er rigtig moderne, den uge dame. Det affødte også en hulens masse kort fra min side inspireret af farverne :-)