BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 16. februar 2012

Ebba har fødselsdag ...

... og det har hun jo, og det er i dag!

Dejlige Ebba, jeg tidligere har været så heldig at lave kort til og for, har fødselsdag i dag. I en alder af 70 arbejder hun dagligt med Gjølboere og Gjølbørn på Gjøl Skole. Og med et jubilæum på 40 år på netop denne arbejdsplads har hun været der i praktisk talt alle de år, skolen har eksisteret.

Jeg er så glad for at kunne bidrage her og få hende til at smile (for hun blev glad for kortet og den flotte gave hun fik fra sine kollegaer).

Her er Ebbas kort:


Ebba er god til og glad for at lave mad - derfor køkkenredskaberne. I midten skulle vedhænget illudere fejebræt, da det er Ebba og hendes kollega Alice, der gør rent på skolen.


Her er mit indlæg om Ebbas 40 år juilæum og kortet:Her er mit indlæg med Ebbas kort til hendes lillebror Carl Peter og kortet:Her er mit indlæg med tvillinge babykort til Ebbas børnebørn Mathilde og Rasmus og kortene:

1 kommentarer:

Mette Wad sagde ...

Hvor er det nogle flotte kort allesammen, med mange søde detaljer, men er da hel vild med køkkenredskaberne, passer jo godt til en kvinde der elsker at lave mad, mere personligt kan det vist ikke blive.

Rigtig god weekend