BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 26. februar 2012

AwardJeg fik denne award i dag af Sabrina. Jeg har fulgt hendes blog men først mødt hende in person i klub i onsdags. Tusind tak for æren og jeg vil da meget gerne lege med og sende den videre!

Krav: Awarden skal gå til 5 blogge som 1) man finder inspirerende og 2) har under 100 faste læsere.

Jeg har valgt:

  • At give Sabrina den tilbage! Hun klør på og er kreativ, et hyggeligt nyt bekendtskab og blogger ærligt og inspirerende!

  • Den anden bliver Heidi. En af de dejligste quinder, jeg har lært at kende i denne scrap-verden. Hun kommer snart op over de 100, så jeg nåede vist lige at få hende med ;-)

  • Inge-Britt får en award, fordi hun altid er klar til at hjælpe, inspirere og fremme scrappens sag - især i forbindelse med Skaga Scrap.

  • Fordi hun er gennemført i sin stil, elegant og sikker får Mette en award for sin(e) inspirerende blog(ge). Hun har nemlig både en om hobby og hjem.

  • Den sidste er Gitte, fordi jeg finder at tiden forsvinder, når jeg læser hendes blog. Hun ar altid inspirerende ord og billeder, så hun opfylder kriterierne for denne award!Mange tak til de damer - og til de mange andre, der deler kreative og personlige udskejelser med os andre i blog-land!

0 kommentarer: