BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 23. februar 2012

Scrapper fødselsdag

Vågnede pludseligt kl. 9 lørdag morgen, da min vækkeur/mobil ville minde mig om en aftale - som jeg havde indkodet og derefter glemt. Jeg skulle være i Frederikshavn til Scrapper fødselsdag kl. 10. Meget, meget hurtigt fik jeg pakket tote og tasker, fik tøj på, medicin med, vækket manden og vi slæbte alt ned i bilen. Og så motorvej til Frederikshavn.

Heldigvis havde jeg min livline, Donna, der både gav mig adresse og telefonnummer så jeg kunne finde derhen. Og desuden var hun villig til at give opbyggene og støttende kommentarer til min situation som: "Jo, det er i dag. Var du ikke tilmeldt?!?" og "Har du fået noget brugbart materiale med?" Tak for hjælpen skat *S*

Da hun så senere dukkede op med familien - Jens, Marcus og den nye lille Mathilde - var det nu dejligt. Og sikke et yndigt barn. Broderen var nu også dejlig da han blev født. Jeg har aldrig set så sød en baby pige før.

Tilbage til fødselsdagen, hvor der var både udfordringer, godt selskab og shopping muligheder. Alt sammen noget, jeg benyttede mig af.

Jeg deltog i 2 konkurrencer (som nævnt i idste indlæg) og vandt på mit kort. Jeg sagde det dér og jeg gentager det gerne: de ugler er så herlige, kortet lavede næsten sig selv!

Her er uglekortet:

2 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Tak for sidst Trine. Det blev også et rigtig flot kort. Så kan godt forstå du vandt med det.

Sabrina Krighaar sagde ...

Det var godt du nåede det :)

Uhh, uuugler! Ugler er altid godt, men dit kort er lidt ekstra fedt.
Jeg har givet dig en award fordi jeg er rigtig glad for at have mødt dig, og så er der også lige credit for at have inspireret mig til minialbums om mine katte.
Vil du lege med på awarden er den her: http://krighaar.blogspot.com/2012/02/jeg-har-faet-en-award.html