BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag den 2. november 2011

Jan 40 år

Fordelen ved at have interessante kollegaer og mennesker i ens liv generelt er, at når de har fødselsdage, jubilæer eller andre store begivenheder i deres liv, der kræver kort og opmærksomhed, får man mulighed for at sætte ord (og pynt!) på hvad man mener om dem. På den gode måde, altså!

Nu har jeg lavet fødselsdagskort for og til kollegaer flere gange - og jeg er smigret og taknemmelig for reaktionerne. Og meget taknemmelig for muligheden, selvfølgelig. 1. november var der hele 2, der fik kort: Jørgen, der havde sølvbryllup med sin kone Sanne (mere herom senere) og Jan, som jeg har delt klasser med i nogle år - jeg som dansk- og klasselærer, han som matematiklærer.

Jeg har prøvet at fange nogle typiske Jan-ting og fået lidt personlighed i kortet MEN når alt kommer til alt, er det jo nok mest min opfattelse/tolkning af ham, der ligger til bund for kortet. Her er det - og tankerne bag.

Hjertelig tillykke med dagen, Jan.


Baggrundspapiret med matematiktegnene er fra Basic Grey Oxford serien (blokken jeg vandt i Scrapklub se indlægget her).  

Uglen er taget fra Jillibean Soup "Spotted Owl Soup Coordinating Paper". Skønne, skønne ugler ... Ballonen og hatten har fået glossy, men det er ikke så tydeligt her.

Manden er fodboldfan, derfor denne brad. Han er også en af gutterne, der får en fyraftensbajer - derfor øldimsen! Så er vi begge filmnørder og har haft mange filmsamtaler/-diskussioner - derfor billetten. Jeg har klippet den ud af arket og perforeret i siderne med en nål for effekt. Klipsen er symbolsk for vores givne profession - lærerarbejdet, med alt hvad der dertil hører.
Bånd og rhinsten pynter altid men ved at bruge lædersnore og stjerner synes jeg det maskuline liver bibeholdt fint.

Kortet set fra siden. Thickers med syningerne synes jeg er monsterflotte. Uglen er kommet på puder og hat og ballon sat dobbelt OG fremhævet med glossy.

Hele kortet har jeg selvfølgelig sværtet i kanten (som jeg plejer) og brugt mit nye navnestempel fra Hero Arts "created by" og tilføjet "din kollega Trine" - hvilket også var det første, Jan kommenterede på, da han sagde tak for kortet.

4 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Flot kort og utroligt alt det symbolske pynt du har fået plads til - uden at kortet virker overfyldt.
Og så er det sjovt at se det matematikpapir i brug. Jeg så det engang og undrede mig over, hvem der dog kunne bruge sådan noget.....Jeg har nemlig en sort klap, der falder ned, bare jeg ser en brøkstreg...så jeg kunne aldrig drømme om at købe det papir. Hihi.

Heidi sagde ...

Hvor er det godt, og igen har du fået SÅ mange ting med :)

Og tusindddddd tak for dine pæne ord om mig - blev da helt rørt ;)))) vi ses jo snart igen ;)

Karina Beck sagde ...

Lækkert kort og super med det personlige input.

Heidi Ann sagde ...

Virkelig flot kort. Og fedt med alt det personlige og tankerne bag.