BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lørdag den 5. november 2011

Sølvbryllupskort


Endnu en kollega kunne fejre noget d. 1. november udover Jan (se her), nemlig Jørgen, der havde sølvbryllup. Han og Sanne har været sammen i 25 år og i dag, lørdag d. 5. november, holder de fest for familien. Derfor skal dette indlæg selvfølgelig skrives i dag SELVOM jeg i skrivende stund er mega træt efter en lang skoledag (og uge) og kommer fra biografens mørke, hvor vi nød "Tintin"-filmen.

Tilbage til Jørgen og Sanne: Kortet skulle ledsage gaven fra os kollegaer og skulle passe til sølvbrudeparret. Jørgen er er dejlig, lun, musikalsk, intelligent og symptisk mand mens Sanne (som jeg kender fra julefrokost, Jørgens rosende omtale og diverse sms'er) er sød og venlig, kreativ, kærlig - og scrapper!

Det blev til dette kort, hvor jeg også har leget med nogle af mine fødselsdagsgaver og -indkøb. Hvor er det skønt at have en god undskyldning til det engang imellem, hi, hi.








Rigtig god weekend.

1 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Rigtig fint kort til sølvbrudeparret. Med gode små hints om dem. Og det er da lidt svært at skulle lave kort til en anden scrapper...man tænker nok lidt mere over detaljerne. Men du har klaret det rigtig fint.