BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 7. november 2011

Kaosbillede (lay out nr. 12)

Klassefotos! Vi husker dem selv ... nogle gruede dagen andre glædede sig til muligheden for at stadse sig ud. Jeg hørte til den første kategori! Som skolelærer er det så noget der følger med, ikke. Men her er forskellen fra min egen skoletid: jeg er nemlig stolt af at stå som den voksne med "mine" unger. De dejlige elever, jeg har. Selvom det er en ny tredjeklasse, jeg stod med, var i år ikke anderledes.

Skolefotografen var så smart (synes han selv) at ved at love ungerne et billede, de måtte fjolle HELT VILDT på, kunne han få dem til at stå stille og se pæne ud på det rigtige. Som sagt - så gjort. Med det resultat at Kaosbilledet, som de kalder det, var langt det mest populære blandt ungerne.

Som gave og overraskelse til klassen scrappede jeg derfor billedet, som nu hænger i vores klasseværelse. Målet var at gøre det personlig, farverigt og spændende. Med flere elementer man kunne studere og undre sig over, hver gang man så det. Det blev vel modtaget *S*

Her er 3. klasses LO - og mit 12. i rækken:

Undskyld genskæret fra blitzen, men her ses lay outet i sin helhed. Og ja, det er Mentos, jeg har brugt til at maskere ungerne (de gule - for det er altid dem, der er tilbage i skålen).

Jeg har brugt elementer fra Kaiser Crafts "Class of ´87" Colection, der er ene skolerelaterede ark, die cuts og dekoration. F.eks. æblet her udstandset til kapslen og dekoreret med glossy.

Cykelbrad'en referer til vores deltagelse i ABC-kampagnen (Alle Børn Cykler) tidligere på året, som børnene gik meget op i.

Selvfølgelig den seje dåse-dims, til de seje gutter - og gutinder.

"School"-banneret er fra "Class of '87"serien. Legoklodsen fra mine egne gemmer, sort punchinella, farverigt mønsterbånd, limegrøn tag, knapper, papirsrester og selvfølgelig lidt rhinsten.

I frikvartererne spiller både piger og drenge bold - især fodbold og basketbold. Derfor denne sportsbrad i blomsten. Glimmerhjertet er holdt i en neutral gul så den ikke bliver FOR tøset.


Selve arket til lay out'et har jeg købt i England gennem Craft U Love (besøg butikken her). Det er Sassafras' "Apple Jack" og har hele alfabetet arket rundt med engelske ord. For en 3. klasse er det ideelt, da de har engelsk for første gang i år. For mig er det ideelt for jeg er anglofil - og stolt af det.

Dette LO var det hurtigste, jeg nogensinde har lavet. Jeg gik pænt amok med pynten måske, men der var så meget farve og spræl på og så meget, jeg så gerne ville have med på ungernes gave.

Det næste lay out (nr. 13), jeg lægger på bloggen her en af dagene, er anderledes afdæmpet og neutralt. Men mere personligt: Det er med min farfar.

Ha' en rigtig god uge - og tak fordi du læser med her.

0 kommentarer: