BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 27. februar 2011

Årets første konfirmationskortJeg har investeret i en masse dejlige blomster og halvperer det bare har kriblet i fingrene for at bruge. Kombiner det med Donnas nye kirke-skabelon (der kan købes på Scrapper.dk ligesom "konfirmation"stemplet er det) og årets første konfirmationskort var på plads!


Jeg har hygget mig rigtig meget med at dekorere kirkerne og har flere halvfærdige, der - engang - vil dukke op her på bloggen. Først vil der her være to meget pink og pigede kirker.


Detaljer fra kirken her foroven:

Bagsiden af kortet:
Var det forresten ikke rigtig passende med et kirkekort på bloggen på en søndag?

Rigtig god søndag

fredag den 25. februar 2011

Kortmester: Drengekort
Jeg har i et moments kådhed tilmeldt mig Kortmester 2011 Scrapsisters hjemmeside. Det med at deltage i udfordringer, har jeg kun prøvet til arrangementer rundt omkring ... men nu skulle det prøves.

I 4 uger vil der være udfordringer.
I denne første uge var udfordringen at vælge et tema:

 • et drengekort
 • en vintage opgave
 • en stempel opgave

Jeg tror ikke, jeg vinder, selvom præmien skulle være ultralækker, så min ambition med dette projekt er derfor at udfordre mig selv! Den største udfordring af de 3 ovenstående var helt sikkert drengekortet. Det er Angely (Heidi), der har været kreativ mht. udfordringerne. Jeg er meget spændt på hvad det næste bliver!

Her er kravene til Drengekortstemaet:

 • man skulle vælge mindst 4 af de viste farver: sort, sølv, grøn, grå og blå. Det er muligt at bruge forskellige nuancer.
 • det er ikke tilladt at bruge rødlige nuancer på kortet.
 • en stjerne skal indgå


Jeg tog ordet DRENG i drengekort meget bogstaveligt og tænkte på de drenge, jeg kender: I min 3. klasse er det enten fodbold, mobiltelefoner og/eller computere, der er hittet. Men uanset interesser har mine 8 "knejter" noget tilfælles:

 • deres alder ( 9 - 10 år)
 • evnen til at ødelægge deres cowboybukser - selvom denim er pænt slidstærkt
 • fascinationen af bling og ting, der lyser
 • deres smukke, kreative og intelligente klasselærer (!)

Inspirationen blev til dette kort:

Istedet for en kedelig ensfarvet baggrund, tog jeg chancen og brugte min bærbare.
Det KAN tage fokus fra kortet, ved jeg, men jeg føler det passer godt i det her tilfælde.
Når man går i 3. kl. er man allerede ret rå. Derfor er urremmen, snoren og kapslen perfekt, synes jeg. Derudover har jeg lavet kapselmagneter med nogle af drengene i billedskole og de gik meget op i det. Der blev lavet de fedeste magneter med alt fra AaB spillere til pingviner og mønstre! 

Jeg nød virkelig at lægge min hjerne i blød til denne opgave. Når ret skal være ret vil jeg sige, at jeg lavede BÅDE et vintagekort og begyndelsen til et stempelkort, men det ligende for meget noget, jeg havde lavet før. Så med dette kort - og dets betingelser/begrænsninger - sprang jeg altså i med begge ben.

Nogle gange skal man tage en chance!


tirsdag den 22. februar 2011

Bamsekort
Donna har til Scrapper lavet den sødeste skabelon, der både er til bamser og kaniner. Til Skaga Scrap var der workshop, hvor flere fik prøvet at lave dem, inden man gav sig i kast med dem selv.

Jeg syr ikke kanter. Jeg kommer aldrig til at sy kanter. Og jeg er ualmindelig dårlig til at følge en skabelon! Men jeg kan blive inspireret og lave noget "der ligner"

Det har jeg gjort her. Jeg bilder mig ikke ind at de er bedre, tværtimod. Men jeg er tilfreds, for de er simpelthen så søde ...Og så en lille Ninus også:Donnas skabeloner kan købes på Scrapper.dk. Her er link til hendes bamsekreationer. Heidi (Fru Nielsen) deltog i kurset og hendes resultat kan i se her. Der vil med garanti dukke flere dejlige bamser op med tiden. Måske også på dit arbejdsbord.


søndag den 20. februar 2011

Bryllup (lay out nr. 7)Mit 7. lay out er tilegnet Torben og Jeanette. De har været sammen i mange år - og har været igennem en masse, der kunne have ødelagt andre forhold. Men de blev (endelig) gift og havde en dejlig dag med familien. Jeg var så heldig at være med, fordi Torben er Michaels onkel, så jeg var en del af den "udvidede " familie.

Billederne er taget, da de kom ud af Thise Kirke og parrets bryllupsvals blev danset i gildesalen på Fårup Skovhus.

Her er det færdige lay out:
Til Skaga Scrap sidste weekend var der mange udfordringer. Herunder en lay out udfordring, hvor kriterierne lød på et lay out, der indeholdt følgende:
 • min. 2 billeder
 • 5 brads
 • 5 knapper
 • bånd
 • 2 stempel tryk
 • 1 hjerte

Jeg er SÅ dårlig til at arbejde indenfor faste rammer, og ville også gerne have byttet nogle detaljer ud herpå men det blev acceptabelt og pænt - og så er det sådan nogle dejlige billeder. Jeg husker stemningen og dagen meget tydeligt, så det er helt sikkert et lay out, jeg er glad for.Det første - og vigtigste - stempeltryk var teksten "Bryllup" fra Scrapper. Kort, præcis og passende.
3 anderledes knapper i hjørnet. Komplimenterer farverne i lay out'et og er gør det ud for dekoration i hjørnet, hvor jeg gerne vil have noget. Men ikke nødvendigvis knapper ...

Duerne er stempeltryk og en del af en clear stamp bryllupssæt, jeg købte, da jeg startede med at scrappe år tilbage. Først nu har jeg altså brugt noget derfra. Kender I det?
De to brads var obligatoriske i udfordringen men jeg valgte nogle, der komplimenterede farverne og sølvet i vielsesringene.

Et silkebånd og blondebånd gik fra hjertet og ud til kanten.

Derudover havde jeg pyntet med bølgepap - for at bryde det yndige. Dagen var ikke en køn overflade og flot dag - men en fortjent hyldest til et forhold, der har udstået meget. Grove ting såvel som pæne ...
3 brads var kerner i de dobbelte papirsblomster, jeg havde brugt.

 Desuden har jeg brugt knapper af ældre dato bl.a. denne "For Gentlemen"-bukseknap, som jeg synes, passede til gentlemanden Torben, på hans store dag.
Og sidst men ikke mindst - hjertet. Det er lavet i indpakningspapir, jeg fik af Torbens søster, min svigermor, og farverne var bare perfekte hertil.

Da det er mig, har jeg ikke holdt mig helt indenfor de faste rammer. Jeg har tilføjet bling, som det passer mig, vielsesringe, blomster og andet pynt.

Tyl er - i mine øjne - et must, når det kommer til bryllupper. Derfor bruger jeg det tit, når jeg laver bryllupskort - og nu også på mit første og eneste bryllups lay out!

Derudover har jeg lavet en kant, lay out'et rundt, hvor jeg har skrevet "torben og jeanette".  Det var mit 7. lay out - overhovedet. Glæder mig til næste forsøg og håber, at dette bliver vel modtaget hos mine dejlige "modeller" - brudeparret.

God Vinterferie

tirsdag den 15. februar 2011

Lacy Squares Spellbinder


et barselskort på bestilling


Jeg fik denne dejlige spellbinder (Lacy Squares) i julegave og jeg har brugt den på mange ting siden bl.a. som kant på lag-på-lag kort med blonder og andre udstandsede kanter.en pink tag til en rigtig tøse-gaveHer har jeg brugt den til en simpel kort opbygning


dåbskort på bestilling - eneste kriterier var, at det gerne måtte været piget og puttenuttet


1) jeg har lavet en forside i farvet/mønstret papir - med alt, hvad der hører sig til af detaljer!

 
close up af forsiden

 

2) så lagde jeg et stykke karton dobbelt i min Big shot og kørt spellbinderen igennem så jeg fik et ensfarvet, enkelt kort.
3) derefter limede jeg forsiden på og pyntede bagsiden af kortet

forsiden er limet på det blanke kartonkort så hullerne passer sammenbagsiden er dekoreret og kortet står flot og stabilt nu

søndag den 13. februar 2011

Brudepar
Ovenpå en veloverstået Skaga Scrap dag i går, har jeg i dag sorteret mine (mange) nye indkøb og redigeret i mit voksende lager af billeder af kreative sager.

Der er jeg faldet over nogle yndige brudepar, jeg har lavet med en af Donnas første stempler. Det er jo ved at være tiden: forår, forelskelse og fælden med ægteskab (!). Jeg har allerede fået flere bestillinger på bryllupskort, jeg ikke kan vise her, før det har været deres store dag.

Nej, jeg er ærligt beæret over at skulle bidrage til en mindeværdig dag i andres liv - om det så er fødselsdag, jubilæum. bryllup, barnedåb eller konfirmation.

Her er et lille uddrag af bryllupskort med det førnævnte par på. De er alle farvelagt med mine copic penne - nogle bedre end andre *S*


Bryllupshilsner

fredag den 11. februar 2011

KimI dag skulle vi på skolen sige farvel til Kim. Kim har været "skolefar" hos os - en ordning hvor en der går ledig kan komme i en slags aktivering på en skole. Han havde mange timer sammen med "mine" børn og bliver savnet i hverdagen.

Som afsked gav han i dag Kims chips (ungerne i 5. har drillet ham da han startede - så det skulle belønnes i dag) og rundstykker. Ungerne gav ham kort, tegninger, chokolade og kage - og der blev sunget for ham til morgensang. Det var en flot afsked.

Vi lærere/kollegaer gav ham en gave og undertegnede tilbød at lave kort til. Det er selvfølgelig det, I skal se her. Der er et par maskuline detaljer men ellers var mit udgangspunkt papiret med skoleblyanterne. Jeg har haft det ark så længe og bare ventet på den rigtige lejlighed ... og her var den så.


 
Bogstaverne overlapper. Det er en detalje, jeg så fra en kort Donna lavede med tal og det ville jeg bare prøve. Men modsat hende syr jeg altså ikke ...


 
en detalje fra kortet - yndlingsbrads til herrekort *s*

Bagsiden af kortet. Kortet blev ca. 15 cm og min kære kollega Lene, fik ansvaret for de vise ord deri.Lørdag er der Skaga Scrap og jeg glæder mig! Rigtig god weekend ...