BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 11. februar 2011

KimI dag skulle vi på skolen sige farvel til Kim. Kim har været "skolefar" hos os - en ordning hvor en der går ledig kan komme i en slags aktivering på en skole. Han havde mange timer sammen med "mine" børn og bliver savnet i hverdagen.

Som afsked gav han i dag Kims chips (ungerne i 5. har drillet ham da han startede - så det skulle belønnes i dag) og rundstykker. Ungerne gav ham kort, tegninger, chokolade og kage - og der blev sunget for ham til morgensang. Det var en flot afsked.

Vi lærere/kollegaer gav ham en gave og undertegnede tilbød at lave kort til. Det er selvfølgelig det, I skal se her. Der er et par maskuline detaljer men ellers var mit udgangspunkt papiret med skoleblyanterne. Jeg har haft det ark så længe og bare ventet på den rigtige lejlighed ... og her var den så.


 
Bogstaverne overlapper. Det er en detalje, jeg så fra en kort Donna lavede med tal og det ville jeg bare prøve. Men modsat hende syr jeg altså ikke ...


 
en detalje fra kortet - yndlingsbrads til herrekort *s*

Bagsiden af kortet. Kortet blev ca. 15 cm og min kære kollega Lene, fik ansvaret for de vise ord deri.Lørdag er der Skaga Scrap og jeg glæder mig! Rigtig god weekend ...2 kommentarer:

Benita sagde ...

LÆkkert kort du har lavet til Kim. Han blev sikkert vildt glad og overrasket. Men der er nu heller ikke noget bedre end et personligt kort. :)

Heidi sagde ...

Fedt kort og ja det papir er ski da lige i øjet til lejligheden :)

TUSIND TAK for en fantastisk dag igår, super hyggeligt som altid :) Men vi ses jo snart igen til Ejsing - så få dig lige tilmeldt ;)