BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 20. februar 2011

Bryllup (lay out nr. 7)Mit 7. lay out er tilegnet Torben og Jeanette. De har været sammen i mange år - og har været igennem en masse, der kunne have ødelagt andre forhold. Men de blev (endelig) gift og havde en dejlig dag med familien. Jeg var så heldig at være med, fordi Torben er Michaels onkel, så jeg var en del af den "udvidede " familie.

Billederne er taget, da de kom ud af Thise Kirke og parrets bryllupsvals blev danset i gildesalen på Fårup Skovhus.

Her er det færdige lay out:
Til Skaga Scrap sidste weekend var der mange udfordringer. Herunder en lay out udfordring, hvor kriterierne lød på et lay out, der indeholdt følgende:
  • min. 2 billeder
  • 5 brads
  • 5 knapper
  • bånd
  • 2 stempel tryk
  • 1 hjerte

Jeg er SÅ dårlig til at arbejde indenfor faste rammer, og ville også gerne have byttet nogle detaljer ud herpå men det blev acceptabelt og pænt - og så er det sådan nogle dejlige billeder. Jeg husker stemningen og dagen meget tydeligt, så det er helt sikkert et lay out, jeg er glad for.Det første - og vigtigste - stempeltryk var teksten "Bryllup" fra Scrapper. Kort, præcis og passende.
3 anderledes knapper i hjørnet. Komplimenterer farverne i lay out'et og er gør det ud for dekoration i hjørnet, hvor jeg gerne vil have noget. Men ikke nødvendigvis knapper ...

Duerne er stempeltryk og en del af en clear stamp bryllupssæt, jeg købte, da jeg startede med at scrappe år tilbage. Først nu har jeg altså brugt noget derfra. Kender I det?
De to brads var obligatoriske i udfordringen men jeg valgte nogle, der komplimenterede farverne og sølvet i vielsesringene.

Et silkebånd og blondebånd gik fra hjertet og ud til kanten.

Derudover havde jeg pyntet med bølgepap - for at bryde det yndige. Dagen var ikke en køn overflade og flot dag - men en fortjent hyldest til et forhold, der har udstået meget. Grove ting såvel som pæne ...
3 brads var kerner i de dobbelte papirsblomster, jeg havde brugt.

 Desuden har jeg brugt knapper af ældre dato bl.a. denne "For Gentlemen"-bukseknap, som jeg synes, passede til gentlemanden Torben, på hans store dag.
Og sidst men ikke mindst - hjertet. Det er lavet i indpakningspapir, jeg fik af Torbens søster, min svigermor, og farverne var bare perfekte hertil.

Da det er mig, har jeg ikke holdt mig helt indenfor de faste rammer. Jeg har tilføjet bling, som det passer mig, vielsesringe, blomster og andet pynt.

Tyl er - i mine øjne - et must, når det kommer til bryllupper. Derfor bruger jeg det tit, når jeg laver bryllupskort - og nu også på mit første og eneste bryllups lay out!

Derudover har jeg lavet en kant, lay out'et rundt, hvor jeg har skrevet "torben og jeanette".  Det var mit 7. lay out - overhovedet. Glæder mig til næste forsøg og håber, at dette bliver vel modtaget hos mine dejlige "modeller" - brudeparret.

God Vinterferie

4 kommentarer:

aka sagde ...

Virkelig lækkert layout. det oser af romantik i de farver, og med alle de små detaljer.
Smart kantbort med de navne. God ide.

Benita sagde ...

Hvor er det bare dejligt dit fine layout! Er vildt imponeret over at du har skrevet deres navne hele vejen rundt uden at lave synlige fejl. Damn du er sej!

FruMaansen sagde ...

wow hvor laver du nogle flotte ting! Rigtig fint og super bryllups-agtigt LO!
Tak for beskeden på min blog :-)

mette wad sagde ...

Hvor er det yndigt Trine, så romantisk og flot, og hvor har du da fået gang i LO'ene..