BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 25. februar 2011

Kortmester: Drengekort
Jeg har i et moments kådhed tilmeldt mig Kortmester 2011 Scrapsisters hjemmeside. Det med at deltage i udfordringer, har jeg kun prøvet til arrangementer rundt omkring ... men nu skulle det prøves.

I 4 uger vil der være udfordringer.
I denne første uge var udfordringen at vælge et tema:

  • et drengekort
  • en vintage opgave
  • en stempel opgave

Jeg tror ikke, jeg vinder, selvom præmien skulle være ultralækker, så min ambition med dette projekt er derfor at udfordre mig selv! Den største udfordring af de 3 ovenstående var helt sikkert drengekortet. Det er Angely (Heidi), der har været kreativ mht. udfordringerne. Jeg er meget spændt på hvad det næste bliver!

Her er kravene til Drengekortstemaet:

  • man skulle vælge mindst 4 af de viste farver: sort, sølv, grøn, grå og blå. Det er muligt at bruge forskellige nuancer.
  • det er ikke tilladt at bruge rødlige nuancer på kortet.
  • en stjerne skal indgå


Jeg tog ordet DRENG i drengekort meget bogstaveligt og tænkte på de drenge, jeg kender: I min 3. klasse er det enten fodbold, mobiltelefoner og/eller computere, der er hittet. Men uanset interesser har mine 8 "knejter" noget tilfælles:

  • deres alder ( 9 - 10 år)
  • evnen til at ødelægge deres cowboybukser - selvom denim er pænt slidstærkt
  • fascinationen af bling og ting, der lyser
  • deres smukke, kreative og intelligente klasselærer (!)

Inspirationen blev til dette kort:

Istedet for en kedelig ensfarvet baggrund, tog jeg chancen og brugte min bærbare.
Det KAN tage fokus fra kortet, ved jeg, men jeg føler det passer godt i det her tilfælde.
Når man går i 3. kl. er man allerede ret rå. Derfor er urremmen, snoren og kapslen perfekt, synes jeg. Derudover har jeg lavet kapselmagneter med nogle af drengene i billedskole og de gik meget op i det. Der blev lavet de fedeste magneter med alt fra AaB spillere til pingviner og mønstre! 

Jeg nød virkelig at lægge min hjerne i blød til denne opgave. Når ret skal være ret vil jeg sige, at jeg lavede BÅDE et vintagekort og begyndelsen til et stempelkort, men det ligende for meget noget, jeg havde lavet før. Så med dette kort - og dets betingelser/begrænsninger - sprang jeg altså i med begge ben.

Nogle gange skal man tage en chance!


4 kommentarer:

Mette Neele sagde ...

og det har du bare gjort VILDT GODT :) jeg synes det er sjet!

Betina Olesen sagde ...

Fnisss... jeg kan rigtig godt lide det sidste punkt, dine drenge har tilfælles... men ellers et superskønt drenkort, det er da lige i øjet, både farver og detaljer... flot flot....

Hmmm.. kunne da lige se at du bor da i nabolaget ;-)

Betina Olesen sagde ...

Ang. scrapklubben... så kan jeg fortælle, at man altid kan komme, og så bare betale pr. gang (det er 10,- mere pr. gang end faste medlemmer) man kan blive skrevet op, så man kan komme ind ved første ledige plads. og første besøg (altså at deltage i en hel scraaften) er altid gratis... du siger bare til ;-)vi vil altid gerne se nye ansigter... men hold lige øje på vores blog, da der er noget rod med vores faste lokale de næste gange (og kom en onsdag, da de nye mandage ikke er særligt beøgt)

Benita sagde ...

Alle mine drenge i tredje klasse ville være vilde med dit kort!!!! Det er sejt og med masser af lækre detaljer!

Krydser fingre for dig XXX

Måske skulle jeg selv komme igang med mit kort...