BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 4. oktober 2010

Scrap dreng (layout nr. 5)
Til Scrap Crop i Frederikshavn var der selvfølgelig også udfordringer. En af dem var en lay out udfordring. Jeg får ellers aldrig lavet lay outs så nu var chancen der.

Jeg har længe villet scrappe billederne her af Donna og Marcus fra en af vore kreative dage sammen. Knejten er så dejlig kreativ at han selvfølgelig skulle være med. Han er en ørn til at sortere og punche og både hans mor og vi andre har glæde af det.
I fødselsdagsgave sidste år fik jeg f.eks. en kæmpe kasse med kreative sager af Donna, hvor Marcus selv havde kørt en masse gennem en Big Shot til mig. Det var han meget stolt af!


Der skulle være tre billedfelter (jeg skiftede en ud med tekst) og pynt og titel som på layout'et her:
Det dejlige drengede papir kan jeg selvfølgelig IKKE huske navnet på. Men jeg husker morens reaktion, da hun så teksten derpå. Især ordet "trouble" syntes hun passede fint *S*
Men med en krudtugle som Marcus er "awesome", "action", "trouble" og "cool" meget passende!

Titlen er derfor også "Scrap dreng". Teksten dertil lyder således: "Marcus, min gudsøn, har fået kreativitet ind med modersmælken. Han pjatter, puncher, sorterer og bliver en mester-scrapper"
Pynten er lavet med klar punchinella, store punchede hjerter med metalblomster, stofblomster og sværte på kanterne. Lidt rhinsten fra velkomstpakken på dagen pynter altid.

Bogstaverne er lavet i lysebrunt mosgummi og har fået et lag glossy som effekt. Ja, jeg elsker min glossy *S*

Der skulle desuden være en bort på lay out'et. Istedet har jeg revet arket hele vejen rundt så det grønne papir danner en ramme selvom det er placeret under det primære ark.Så nu er jeg altså oppe på hele 5 lay outs .... he, he. Jeg er en amatør i forhold til jer andre, men jeg morer mig alligevel med det!

Mange hilsner til min "scrappe dreng" fra

6 kommentarer:

Heidi sagde ...

5 loér og waww du er en ørn til det - klap endelig dig selv på skulderen for SUPER cool ;)

Helle Sahl sagde ...

Hvor er det fint. Skønt emne at scrappe om at scrappe.

Trine sagde ...

"Scrappe om at scrappe" ... det lyder lidt som en spiritusprøve at sige det, Helle.

Tak for komplimenterne. Jeg skal nok klappe Heidi *S*

Donna sagde ...

Tak for en hyggelig dag :)

Ja indrømmer gerne at trouble var det første jeg så på det ark, men hvor er det dejligt at gense billederne,jeg kan jo ikke ligefrem prale af at jeg selv får lavet layouts.

Super flot :)

Trine sagde ...

Det er et spørgsmål om gode modeller, Donna. Så laver resten jo sig selv ;-)

LindaS sagde ...

Cool layout - det papir ´passer bare så godt i farver og til drengens alder.