BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 21. oktober 2010

Baby buksekortDen første af de små i Michaels familie skal døbes; nemlig kusine Pernilles lille Mikkel. Derfor bad hun mig om at lave 14 invitationer til barnedåben, der skal holdes nu her i november. Her er det færdige resultat:
Pernille er ikke uden evner og havde allerede gjort sin research. På Scrapsisters hjemmeside fandt hun denne artikel skrevet af Charlotte Ravn med gennemgang, skabeloner og det hele. Sammen kom vi frem til følgende:

  • kortene skulle være større  - ca. 20 cm, så der var plads til at skrive på dem
  • Mikkels navn skulle være på alle kortene
  • de skulle ikke nødvendigvis være ens - kun hvis det var lettere for mig
  • jeg havde frie hænder mht pynt. Pernille sagde, at hun stolede på mig ...


Pernille havde sagt, at jeg gerne måtte lave dem ens, hvis det var lettest for mig. Men hun så dem gerne forskellige. Det gør jeg også! Jeg er uendelig dårlig til at masseproducere for jeg kører træt i det alt for hurtigt!
På den her måde blev det 14 søde drengekort efter samme skabelon og ikke 14 ens invitationer. Det var en rigtig dejlig opgave at få. Tak, Pernille. Jeg ser frem til næste bestillingsopgave ... hint, hint.


Jeg har været inde og lege med tekstbehandling og lavet et nyt "stempel". De blev indviet på "rumpen" af Mikkels kort.
Jeg har bare printet nogle ark med "håndlavet kort af Trine Grankvist Jensen" og udstandset dem med den grønne runde punch. En størrelse der, som nævnt tidligere, passer lige ned i kapsler. Tak Mor og Mitzi fordi I var selskabelige og hjælpsomme, mens jeg sad med denne dejlige opgave.

Tak Pernille for bestillingsopgaven - OG fordi du har sat standarden for oldebørn i familien Bang så højt fra starten! Slet ingen pres på os andre nu, vel ?!?


2 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Oj, hvor er de søde!!!
Flot arbejde.

Heidi sagde ...

Sikke et arbejde - men super flotte er de blevet waww :)

Rigtig god søndag til dig