BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 29. november 2009

Den kreative fødselsdagsgave

Mor, Heidi, Donna og jeg var til Kreativ dag i Asdal Sognegård d. 22. november. I den anledning fik jeg min fødselsdagsgave fra Donna. Hun har lavet et superflot kort dertil og beklagede hun var sent på den (en måned nøjagtig ... Herregud!)Gaven bestod af en kæmpe pakke med al slags kreativt stads! Hun havde udstanset bogstaver, manilla mærker i ALLE størrelser og farver, kagefigurer, kristtjørn, blade, vinduer, ord og border. Der var tuscher og penne, knapper, klistermærker, farvesorterede bånd og blonder, nåle, blokke og papir med tryk.

Prikken over I'et var så da hun købte Stampies stempler hos Linda fra Scrapper. Donna er designer fro Scrapper og har selv lavet de flotteste kort med andre bamsemotiver. De er supernuttede og jeg blev meget glad for dem.
Her er pakken:Et lille nærbilelde med kommentar:
Knapperne er specielt udvalgt af Marcus, fortalte Donna. Han er hendes kreative søn (og min gudsøn) med sans for farver, former og detaljer.
Mange af tingene var deciderede øremærket julekort og jeg er specielt glad for kagefigurerne og kristtjørnene, som man vil kunne se på bloggen her, når jeg får lagt billeder af årets julekort ind.


Flere var henne og se min gave og jeg var meget stolt. Min mor spurgte Donna, hvad der skulle til at komme på gavefod med hende ... hmm ... 21 års venskab?
0 kommentarer: