BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 2. august 2010

Søde Sliekje

Da jeg i sin tid blev grebet af digi stamps var det takket være 2 dejlige tegnere, jeg har omtalt på bloggen før: Dustin Pike og Angelique Kramer (Sliekje). Dustin er amerikaner og Angelique er hollænder, men de har passion, kreativitet og hver deres unikke stil.Jeg elsker de søde motiver, hun laver. Så derfor er det Sliekje, det handler om nu. Hendes blog finder I her og den er bestemt seværdig - også selvom man ikke bruger digi stamps, for motiverne er også inspirerende i forb. med kort, scrapbøger, lay outs o.lign.

Jeg lavede for nyligt endnu et kort med et af hendes motiver:


En detajle fra kortet:Og så selve motivet:Sliekje skriver på sin hjemmeside, at folk hjertens gerne må bruge hendes motiver til eget brug OG sælge de produkter de måtte lave med dem. Bare de ikke ændrer dem eller bruger dem direkte kommercielt.

Her et liiiiiiiige en dejlig fødselsdagtegning til at fjerne den sidste tvil der måtte være OM man skulle tjekke siden eller ej:
Jeg synes det er dejlig når kreative mennesker kan inspirere hinanden. Jeg har sagt det før: Er det ikke også derfor vi hopper frem og tilbage imellem diverse skønne scrapblogge? Dét og så bliver man efterhånden bekendt med de (oftest) kvinder, der står bag: deres liv, arbejde, familier, kæledyr, hverdag, fest, sygdom, ferier etc..  


Tak fordi I inspirerer og deler med mig. Og tak fordi I læser mine bidrag ...

4 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er de bare super søde - tusind tak for endnu et skønt link :o) Håber det går fremad med ryggen

Trine sagde ...

Det gør det desværre ikke, Heidi. Jeg afventer svar fra sygehuset om hvad der senere skal ske.

Og mht linket. Man skal jo dele, når man falder over noget spændende *S*

Benita sagde ...

Det er godt nok også nogle søde stempler du bruger. Tusind tak for inspirationen til at bruge digistempler. Det må jeg hellere se at komme igang med.

Benita sagde ...

Spammer lige her:
Svar på dit spørgsmål: ja overfladen på toppen af æsken er blød, men papiret er bare stille og roligt sat fast med dobbeltklæbende tape. Inden jeg limede noget fast malede jeg alle kanter med anituque linen crackle paint, så de var samme farve. Men flot set!

Og tak for rosen!