BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag den 30. juli 2010

Bikinikort - nu med skabelon

Jeg viste tidligere et bikinikort, jeg lavede til mine kollegaer før sommerferien. Jeg sagde også at jeg havde fundet skabelonen i en blog men ikke huskede hvilket. Har selvfølgelig fundet den her til de, der har spurgt. 
Og her er selvfølgelig hvad bademoden bød på i Sommeren 2010:
Vi starter med en fiks grøn sag med tørrede blomster, blomster fra en dissekteret lysekrans, diverse sten og de dejlge perlemorsbrads med sælvindfatning.

Hele 2 bikinier med papirsblomster og maj måneds superkøb fra netto: dekorationsnåle (dog uden nål og grim rhinsten i modten) nu med pink brad . Bemærk den smarte strop på det øverste kort og den diskrete tekst "BABE" i bunden. Ellers er der gået swirls i den med dekoration af den brune bikini. Takket være at også jeg nu har fået øjnene op for min Big Shots muligheder og det ufattelige udvalg, der er dertil!

Dertil skal siges, at manden er specielt glad for efter mine udstandseres høje KA-TJUNK lyde, når han var ved noget så er Big Shot'en dejlig lydløs. Husfreden er bevaret!!!Og nyheden .....


Jeg har lavet min egen skabelon til kortene her, for en badedragt (eller corsage) skulle også med! Så her er kort af eget design. Ikke at jeg til at gå andre i bedene på dét område, for det er du meget bedre til end mig, Donna !!! (jeg elser dig - det ved du godt)Fortsat god sommer.


1 kommentarer:

Benita sagde ...

Dine bikinikort er bare så sjove. Jeg må helt sikkert prøve at lave dem på et tidspunkt. Tak for link til skabelon.