BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag den 10. august 2010

Skolestart ... for en lærer

Nu er skolestart igen. Da jeg var barn glædede jeg mig altid til at komme i skole igen efter ferien. Det gør jeg sgu også som voksen! *S* Jeg er i tvivl om hvor længe, jeg får lov til at fortsætte pga helbredet (læs: ryggen), men jeg vil starte med  maner torsdag d. 12. sammen med mine kollegaer og mine unger!

Hvert år har jeg haft et sommerprojekt, der hed en ny skolekalender. Som oftest - som i år - har det været en Mayland kalender (billig og ikke for fancy) som er blevet forskønnet (læs: ændret til ukendelighed).

Men eftersom forsiden er disse plastiklommer var jeg begrænset mht materialevalg: så ikke noget med at ty til mine dejlige blomster eller rhinsten, kapsler, perler, knapper el. lign da de vil slide hul i plastikken med tiden. Så det blev pludseligt lidt af en udfordring at scrappe en for- og bagside, synes jeg.

Resultatet kom til at se sådan ud:

Alle dage deri er pyntet med en eller anden form for udlip. De dage, hvor en af mine unger i 3. klasse, kollegaer, familie eller venner har fødselsdag, har jeg selvfølgelig sat et billede ind af dem. Men dem vil jeg ikke vise her.
Istedet er der eksempler på film- og tv udklip, gengivelser af kunstværker, spil og litteratur samt andre spændende, sjove eller flotte billeder, jeg synes kan bidrage med lidt spræl.

Så her er et lille kig indeni:

Velkommen tilbage efter ferien.


5 kommentarer:

Sabrina Krighaar sagde ...

Den er blevet rigtig fin - også selvom du måtte undvære blomster og den slags :-P
Jeg kan rigtig godt lide din idé med at pynte alle siderne, det tror jeg skal kopieres.

Trine sagde ...

Det hedder ikke "kopiere" ... det hedder at det vil du lade dig "inspirere af" he, he. Og du er velkommen!

Benita sagde ...

den er blevet rigtig fin! Jeg har også pyntet min kalender. Får I ikke en gratis ved lærerforeningen?

Jeg startede i går...

Trine sagde ...

Jo, vi får skam den gratis. Men der er ALT for lidt plads når man både skal dekorere, skrive møder, noter og fødselsdage ind + diverse sjove citater fra børn og kollegaer *S*

Helle Sahl sagde ...

Sikke en fin kalender du fik ud af det. Håber du får et godt skoleår. God bedring med ryggen og tusind tak for linket med bikinien,