BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lørdag den 21. august 2010

Gæstedesigner

Så er det nyeste nr af Scrapsisters på nettet ... og med et lille bidrag fra undertegnede. Jeg var vildt overrasket og beæret, da Benita spurgte, om jeg havde noget med digi stamps, hun kunne bruge i en artikel. Det er et dejligt selskab, jeg er kommet i, for kortene er fantastisk kreative, synes jeg.
Tak for tanken, ven. Så har jeg også prøvet det *S*

Jeg gik i gang og lavede også en gennemgang af et kort, hvor jeg brugte et Sliekje stempel (igen). Men jeg blev først færdig efter deadline. Men nu jeg ligefrem HAR lavet en walkthrough a la Trine (dvs. pænt amatøragtig men passioneret) så vil jeg dele den her.


Motivet er farvelagt med Copic penne (hvilke fremstår af bileldet) og er malet i flere omgange - først grundfarver, så skygger og så de sidste effekter.
Derefter er motivet klippet ud og monteret på et aflangt limegrønt kort str 8,5 x 20 cm fra Creative Company med nyindkøbt papir og blomster fra Papirloftet.


Apropos Creative Company så er det nye hovedkatalog for 2010/2011 lige kommet. Find kreditkortet frem! Lækre sager! *S*

God weekend

5 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Super flot kattekort :o)og fine kort du har lavet til artiklen.

Heidi sagde ...

Tak for how2 - super flot kort og fedt du er at finde på scrapsisters denne md med endnu nogle flotte kort ;)

Rigtig god weekend

Mette W. Sørensen sagde ...

Super sødt kort med skønne katte :-) Skal da lige ind og se dit indslag til Scrapsisters, har ikke været den vej forbi i nu.

Linda sagde ...

Det er da nogle dejlige katte:-)
Nu må jeg ind på scrapsisters....det skulle jeg også for 30 min siden:-)

God aften

Benita sagde ...

Og tusind tak for hjælpen! Dine kort er vildt søde og du har flot styr på brugen af copic penne. Desværre havde jeg ikke plads til din gennemgang af farvelægning du også sendte mig. Men igen tusind tusind tak for at du sprang til. :)