BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 17. januar 2010

Mit første layout (lay out nr. 1)

I går var Donna og jeg til Scrapper.dks 1. års fødselsdag i Frederikshavn. 12 timer med fede shoppemuligheder, inspirerende selskab, lækker mad og kvinder i højt humør - eminent måde at tilbringe en weekend på!

Der var tre spændende udfordringer: det første var at lave et layout efter en model, Linda havde lavet til os. 2. udfordring var at blive inspireret af Donnas tal - og bogstavkort (mere herom senere) mens den sidste "udfordring" var det navneskilt, vi havde lavet hjemmefra.

Jeg har aldrig lavet et layout før! Har scrappet i et par år nu og lavet kort og breve og dekoreret adskillige bøger og æsker i flere år end jeg tør tælle - så NU skulle det være! Jeg vandt ikke udfordringen men jeg vandt altså alligevel.Min handyman af en svigerfar var motiv og den inspirerende have i Thise gav mig en dejlig undskyldning for at sætte spændende blomster på. Bemærk venligst værkstøj og vandkande ... I'm a sucker for details *S*
Jeg tror ikke, det bliver sidste gang, jeg prøver kræfter med layouts ...

3 kommentarer:

Donna sagde ...

Tak for en skøn dag. Det er virkelig et flot lo du fik lavet, super flot med alle de blomster.

Trine sagde ...

Tusind tak, Donna. Jeg har ikke hlet teknikken på plads endnu men det var altså sjovt at prøve. Og du ved, at jeg elsker mylder ... og blomster *S*

Helle Sahl sagde ...

Tak for sidst. Er det virkelig dit første layout? Det er da blevet super flot. Wauw. Dem må du klart lave nogle flere af.