BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag den 19. januar 2010

Donnas udfordring

Til Scrappers fødselsdag var der som bekendt mange inspirerende elementer. En af "elementerne" er min kære veninde der, fordi hun er designer for Scrapper - og dygtig, havde fået til opgave at lave et oplæg om kort til os. Her skulle hun vise nogle af de teknikker, hun bruger, når hun laver sine mange kort: Alt fra embossing, sy kanter, glossy effekt og krakelering til skabeloner, pynt og diverse dekorationsmuligheder.Til den lejlighed var hun gået i tænkeboks og lavet skabeloner til flere alfabeter og tal-typer. Hun havde lavet demonstrationsmodeller (billedet herover) med flere forskellige slags - BÅDE tal og bogstaver. De kan ses på Scrappers hjemmeside.

Linda havde så udtænkt, at Donnas kort skulle være 2. udfordring: Vi skulle selv i gang. Her kan I se nogle af de andre pigers bidrag til konkurrencen:Det var meget inspirerende at se hvor stor variation, der er i det kreative udtryk selvom vi alle havde det samme oplæg.

Her nedenunder kan I se mit bidrag til konkurrencen. Jeg har lavet det til en veninde, der bliver 25 i 2012 så jeg må gemme det lidt endnu. Men hun er vild med Sex & the City så jeg tænkte, at et tøsekort med shoppemuligheder ville være eminent! Og så er vi nogle værre høns når vi er sammen; der bliver snakket og sladret, hygget og druket, spillet og grinet hver gang hvis vi kan komme til det.Som sædvanlig dekorerer jeg også bagsiden af dette kort. Den udklippede pung har som taskerne på forsiden fået glossy effekt og er monteret på en klæbepude.

2 kommentarer:

Donna sagde ...

Super dejligt kort ven, er glad for at du deltog i udfordringen, glæder mig til at se hvad der ellers kommer af kort, ved jo du gik i gang med nogle flere.

Heidi sagde ...

Ja det var bare SÅ inspirende at lave, se og røre Donna´s kort - jeg er ihvertefald kommet godt igang ;o)

Super flot det du fik lavet og tænk at være foran med kort, det prøver jeg at efterleve her i 2010