BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 30. september 2012

Mine mænd'er (lay out nr. 35)

 
 
For at prøve at "strukturere" min arbejdsgang med LO prøvede jeg denne gang at holde mig til 1 serie og et oplæg, jeg fndt på nettet.
Det gik ... næsten. Billedet blev tiltet lidt mere end originalen og der kom lidt mere pynt på. Men ellers synes jeg det holder ret godt.
 

Jeg tog udgangspunkt i Simple Stories "Awesome"-serie ... drengerøvsagtig på den fede måde. Så havde titlen jo næsten også skrevet sig selv: For selvom det er et nuttet illede af de to er de jo stadig "mine mænd'er."


Jeg er endelig kommet i gang med mit tape ... Denimbogstaverne fra overskriften er fra en anden serie. Men passede bedre efter min mening.
 
 
Vimplerog faner er ellers ikke lige min stil men jeg blev ret glad for dem her med overlapning.
 
 

Tape, der overlapper borden fra papiret, hæfteklemmer og en lidt rå streg til at indramme LO'et. Nye og gamle favoritter i samspil ?
 
 

Rå, flænset kant på billeder, matte og baggrund dels for at gøre det råt, som sagt, men også fordi katten efterhånden har givet tapetet herhjemme samme "yndige" effekt :-( De klør, altså!
 
 
 
 
Det er skønt at eksperimentere. Jeg fik prøvet nogle effekter og materialer af, en lidt anden stil - og så alligevel kunne jeg ikke helt slippe "mine darlings". Måske er det ikke nødvendigt at "kill your darlings" for at flytte sig rent kreativitetsmæssigt ... måske man kan nøjes med at lemlæste dem en anelse?
 

0 kommentarer: