BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tirsdag den 11. september 2012

Fyn (lay out nr. 34)

 
 
Lay out'et her var sommerudfordringen i klubben. Det skulle være denne opbygning og have noget med sommeren at gøre. På trods af alt hvad der er sket arbejds-, økonomi- og helbredsmæssigt blev der da plads til lidt ferie.
 
Mor fik en ferie i fødsesldagsgve så hende og jeg tog på tøsetur til Fyn. Billederne på LO'et skulle illustrere hvor bredt vi kom omkring og hvor meget vi følte, vi oplevede i ugen, vi var afted.
 


Bladstemplet er mors, så jeg lånte lidt af hendes til LO'et. Desuden de dejlige blomster, jeg er så glad for og lidt bling, skønt det ikke var på oplægget (he, he)
 


Græsset skal illudere natur og de oplevelser vi havde undervejs med den fynske natur. Derudover er græs (især nyklippet) næsten lig med sommer.
 
 

Øverst fra venstre er det billeder fra Kerteminde, papir med cuttle bug og perlemors effekt samt Vester Skerninge.
Nederst : præriehunde i Odense Zoo, en rose i haven ved vores B&B og Mor ved Egeskov Slot
 
 

Øverst fra venstre: Vester Skerninge, Maleri fra Fåborg Museum, Købmandsgården i Svenborg.
 
Nederst: Mor ... stadig ved Egeskov Slot, dekorationselement i form af endnu et præget papir samt naturbilleder Munkebo/Kerteminde turen.
 

Ifølge skitsen skulle der være knapper sammen 2 eller 3 her ... men jeg byttede dem ud med roser. Dog fulgte jeg oplægget mht. antal og placering ;-)
 
 

Storsmilende Mor! Dejlig tur.
 
 
 
I øjeblikket arbejdet ihærdigt på Mors scrapbog. Vi var ikke meget kreative derhjemme men det kompenserer vi voldsomt for vel tilbage i det nordjyske. Nu skal der foreviges minder.
 
Jeg synes det er den rette prioritering; vi samlede en masse indtryk, oplevelser, brochurer og billeder sammen. Nu kan vi mindes turen når vi laver scrapbøger *s* Dejlig hobby - og oplevelse - at dele.
 
Forhåbentlig mere herom senere...

0 kommentarer: