BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

søndag den 23. september 2012

Baby albumJeg har fundet det sødeste album og allerede lavet flere af samme type. Dette er dog det første der er helt færdigt, ER givet væk og derfor klar til at dele her.

Det er et babyalbum til min veninde fra gymnasiet og hendes mand. De venter en lille dreng om ca. 14 dage, så en lille barselsgave blev det til i form af dette album fra mig.Et close-up af forsiden. Giraf og stjerner er lavet med Donna stempel og farvelagt med copic penne.
 


Når man åbner forsiden er der på bagsiden plads til at sætte et billede ind og selvfølgelig lidt dekoration. Der er endnu en grøn side i samme størrelse bag forsiden:... hvor mor og far kan skrive indledningen og evt. klistre hospitalsmærker, billeder el. lign ind.
 
 

Når man så åbner den anden grønne side kan man se bogen udfoldet i sin fulde bredde. Alle de følgende sider er "gemt" bag den prikkede side her.


 

Detalje fra endnu en side beregnet til billeder af junior: med en lille tág til overskrift efter mors/fars eget valg ....
 
 
 
og endnu en tag på den modsatte side med denne vakre fyr.
 


Begge sider åbnet nu: bogen i sin fulde bredde og med de sidste "låger" lukkede.
 


1. låge : Mit navn. Her er plads til at skrive hvad han skal hedde (det har de nemlig ikke besluttet endnu), hvd navnet betyder og (efter Louises anbefaling) en liste over hvilke navne, der også var med i overvejelserne. Sutten er lavet med spellbinders.Her er lågerne åbnet for at afsløre endnu et billede...
 
 

...med detalje og tekst "Baby love".
 
 

Lågerne er dekorerede med ensfarvet præget karton, der giver lidt spil
 
 

2. låge: 1. første. Her er plads til at skrive en hel liste med babys 1. ting såsom gæst, gave, sæt tøj, bamse, musik han hørte, det første smil han gav, første bleskift af og det første legetøj.Her er lågerne åbne og jeg har tilladt mig at reservere pladsen til et "smilebillede" af ham.
 
 

Die cut krølle, rød washi tape og to typer alfabeter til "Dit smil". Robotpapiret er så nuser med det lille hjerte, synes jeg.
 
 

Teksten er fra Simple Stories "Awesome" serie, der er alt for drenget til en babybog. Men tekster som "All about me" var jo passende. Også her er baggrunden præget med cuttlebugs men i et anderledes mønster. Den sidste "låge" har Loretta (hende, der lavede tutorial'en jeg fulgte) selv tilføjet. Hun har fundet opskriften på albumet her et andet sted og så selv tilføjet og tilpasset. Og nu er den endt her. Denne del handler om fødslen og familien.
 
 

Selve fødslen-fakta. Endnu engang tak til Louise for inpiration, da jeg manglede noget her. Her er plads til at skrive hvem der var med, hvor lang tid det varede samt læge- og jordmoderens navne.
 
 

Plads til det sidste billede - evt. et familiebillede af de tre sammen eller af mor og barn. Overskriften er i al fald "Family".Når man åbner lågen er der så plads til at skrive fakta om babys familie, som han er blevet født ind i - henholdsvis Mors og Fars nærmeste.
 
 

Den vigtigste data, og den folk vil spørge ind til : fødselstidpunkt, vægt og længde. Urskiven er en post-it købt i Tiger.
 


Hele albummet i udslået tilstand. Her kan man rigtig se hvor mange steder der er foldet ud.Albummets forsiden med bundet sløjfe

 
 
Tutorial til dette album, lavet af Loretta, kan findes på Youtube (sammen med en masse andre inspirerende videoer). Her er linket :

1 kommentarer:

Helle Kjul sagde ...

Super flot album, så mange FLOTTE detaljer du har lavet,det kan de kun blive rigtig glade for.
Smukt arbejde :)