BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 30. august 2012

Fisk i stimerJeg lavede fisk i massevis, synes jeg. blev helt grebet af at passe skel dvs. farver og mønstre sammen og lave dejlige fisk efter denne skabelon af Donnas fra Scrapper.

Selvom der på det originale kort er syninger, og det jo som bekendt IKKE er noget jeg gør mig i, så synes jeg at det gav noget ekstra til fisken. Derfor brugte jeg endnu engang en sort marker (og på de glatte overflader en permanent marker) som dekoration i form af de stiplede linier.

Jeg har brugt glossy papir og papir med blank eller perlemors overflade flere steder. Det giver et godt farvespil i fikens skel.

Alle små cirkler er lavet med punch af mine restpapirer og så gik det store sorteringsarbejde i gang med at passe farver til fisk. Det var sjovt.
Et stort sorteringsarbejde, limfingre og uklipning senere:

Voila! Fisk i stimer!
 

 
 
Ideen fra kortene her brugte jeg til at lave min egen skabelon : Skildpadden *s* Mere herom senere. Men det er skønne fisk at lave - god fornøjelse.

fredag den 24. august 2012

Mosters Rosa SvampehusSom titlen antyder endnu et fødselsdagskort til familien. Min moster er rigtig glad for gammelrosa, rosa, pink og de nuancer. Derfor er det hvert år en udfordring for mig at lave et nyt og stilfuldt kort til hende i netop de farver.

I år faldt valget på denne svampemodel. Skabelonen er fra Scrapper, og jeg har lavet et enkelt kort med den før til en ufordring i Ejsing, da skabelonen var ny (se blogindlægget her). Denne gang blev det lidt mere feminint men helt sikkert også noget, man ville lægge mærke til i skovbunden.


 

tirsdag den 21. august 2012

Krukker


Jeg lavede dette kort til min kusine Kirstens fødselsdag. Hun sylter og bager gerne selv så de her var perfekte. Det er en af Donnas skabeloner fra Scrapper (den kan købes her), og så har jeg bare lavet den i 2 forskellige størrelser for at give dybde og gøre den personlig/forskellig fra oplægget.Den lille krukke er samtidig lågen, der skal åbnes på kortet. På krukkens bagside jeg jeg sat en bord-lomme hvor pengegaven er lagt i. På den store krukke (skjult af den lille) hr jeg skrevet fødselsdagshilsenenBogstaverne har fået glossy og glimmer. Kirsten spurgte spøgende om det var lakrids, og jeg må da indrømme at det ligner saltlakrids.Elegant bomsterdekoration, på den store krukkes højre side.

mandag den 20. august 2012

HerrekortNogle kort laver stort set sig selv ...

Jeg er ikke god til herrekort, synes jeg, men med det rigtige papir (The Tattered Time matstock 72 små ark) og en samling af seje dimser på ordet fik jeg lavet en lille samling til Fars Dag 2012.

Det er så først nu jeg ligger billederne ud *s* Men jeg nåede det da inden 2013!Træstempel fra Hero Arts med tallene 1-9, klistermærker, dåse-dims, sølvfarvede og sorte knapper og 2 størrelse sorte silkebånd.Trykknap, rhinsten, grå silkebånd, dåse-dims og en motorcykel charm.Tapet, snor, dåse-dims og div. bogstaver og klistermærker

tirsdag den 14. august 2012

Jeg kan da sagtens være her ...

Jeg kan da sagtens være her ...


... skal bare lige have moslet benene på plads ...


Hænger bare ud her lidt ...


Hvad glor du på? Jeg sagde det jo: Jeg kan da sagtens være her!JULI 2011

Sådan så det ud et år tidligere ...


... skønt hullet har samme størrelse er katten nu vokset.

søndag den 12. august 2012

Smil (lay out nr. 33)


Som nævnt i forrige indlæg var der en LO konkurrence til Skaga Scrap, som jeg deltog i. Her er mit andet bidrag. hvor eg har æret en tur i gemmerne fra da jeg som ganske lille var en tur hos fotografen.


Skitsen vi skulle føge var et af Helle Kjuls LO's. Nemlig dette:
En personlig (og sød) historie er altid et plus. Billeder er fine men at mor kunne knytte en anekdote til billederne, er jeg meget taknemmelig for.

Teksten lyder: "Det er med at finde en grimasse, der kan passe hos fotografen. Men til sidst kom det da og man kan se både bisser og ridser på næsen - og det på trods af at fotorafen havde retoucheret, men mine forældre ville ikke have pyntet og rettet på deres datter!"
Close-up af detaljerne på LO'et: mosgummibogstaver (for en gangs skyd UDEN glossy), vintage metalpynt og roser, border og sværtet papirer.


Vimplen er sat på med klæbepuder og snoren er limet forsigtigt på. Det var noget bøvl at lave men lykekdes til sidst.


Detalje med de forskellige typer karton/papir, jeg har brugt. Det røde bånd er gavebånd i en skøn dybrød farve, fra en tidligere lejlighed. De røde brads gør det ud for pynt hvor der er en pil på Helles LO.Og så til dem, der vil se hvor bedårende man kan se ud når man har fundet smilet frem:Og her den mutte udgave - begge med fine ridser i lakken ... undskyld, på næsen! Ridserne i lakken kom med alderen ...

torsdag den 9. august 2012

High 5 (lay out nr. 32)Til Skaga Scrap var der naturligvis udfordringer. Jeg bidrog med 2 LOér denne gang - ikke at jeg vandt noget på dem, men det var godtnok en udfordring!

De dejlige billeder er fra den traditionelle julefrokost med Michaels familie, hvor kusine Pernille var ved at lære en af onkel Torbens norsk skovkatte killinger at "high five"e. Det lykkedes hende sgu!
Den største udfordring var flagene. Jeg har aldrig brugt de ellers så moderne vimpler og flag - og tror heller ikke jeg kommer til at bruge det mere.


Silkebåndene er sat fast med det tyndeste dobbeltklæbende tape, jeg kunne finde. De lyseblå mosgummi bogstaver og tal har fået et lag glossy.Dekoration med hjerter og mosgummi poter, lavet med en die cut på Big Shot'en. Åh, jeg elsker den maskine!
 Betina har vist mig hvordan man kan skrabe billederne i kanten med en saks langs bordkanten. Det giver en flot effekt, som jeg synes passede fint nu vi havde med de dejlige væsener (med de skarpe kløer) at gøre ...
Potedetaljer fra LO'et. Synes jeg holder kattetemaet ret pænt denne gang *s*