BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 9. august 2012

High 5 (lay out nr. 32)Til Skaga Scrap var der naturligvis udfordringer. Jeg bidrog med 2 LOér denne gang - ikke at jeg vandt noget på dem, men det var godtnok en udfordring!

De dejlige billeder er fra den traditionelle julefrokost med Michaels familie, hvor kusine Pernille var ved at lære en af onkel Torbens norsk skovkatte killinger at "high five"e. Det lykkedes hende sgu!
Den største udfordring var flagene. Jeg har aldrig brugt de ellers så moderne vimpler og flag - og tror heller ikke jeg kommer til at bruge det mere.


Silkebåndene er sat fast med det tyndeste dobbeltklæbende tape, jeg kunne finde. De lyseblå mosgummi bogstaver og tal har fået et lag glossy.Dekoration med hjerter og mosgummi poter, lavet med en die cut på Big Shot'en. Åh, jeg elsker den maskine!
 Betina har vist mig hvordan man kan skrabe billederne i kanten med en saks langs bordkanten. Det giver en flot effekt, som jeg synes passede fint nu vi havde med de dejlige væsener (med de skarpe kløer) at gøre ...
Potedetaljer fra LO'et. Synes jeg holder kattetemaet ret pænt denne gang *s*

3 kommentarer:

frk-humlebi sagde ...

Skønt layout :-) og super dejligt at du blogger...Får sjældent lagt en hilsen, men læser altid din blog med stor fornøjelse :-)

Trine sagde ...

Tak søde Karen *s*
Jeg glæder mig til vores lørdagshygge!

Heidi sagde ...

Hvor er det flot og en super sjov historie dertil gggg utroligt :-))))

Og æsken suk, du er simpelhen så fantastisk til de æsker og min står stadig flot på scrap reolen