BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag den 30. august 2012

Fisk i stimerJeg lavede fisk i massevis, synes jeg. blev helt grebet af at passe skel dvs. farver og mønstre sammen og lave dejlige fisk efter denne skabelon af Donnas fra Scrapper.

Selvom der på det originale kort er syninger, og det jo som bekendt IKKE er noget jeg gør mig i, så synes jeg at det gav noget ekstra til fisken. Derfor brugte jeg endnu engang en sort marker (og på de glatte overflader en permanent marker) som dekoration i form af de stiplede linier.

Jeg har brugt glossy papir og papir med blank eller perlemors overflade flere steder. Det giver et godt farvespil i fikens skel.

Alle små cirkler er lavet med punch af mine restpapirer og så gik det store sorteringsarbejde i gang med at passe farver til fisk. Det var sjovt.
Et stort sorteringsarbejde, limfingre og uklipning senere:

Voila! Fisk i stimer!
 

 
 
Ideen fra kortene her brugte jeg til at lave min egen skabelon : Skildpadden *s* Mere herom senere. Men det er skønne fisk at lave - god fornøjelse.

2 kommentarer:

Helle Kjul sagde ...

Hejsa Trine.
Super FLOTTE fisk du har lavet,rigtig god ide sådan som du har lavet skel på fisken. Paddehatte kortet er jeg helt vild med - Smukt:)
Kommer du til Kort og scrap i Ålborg, for så vil jeg tage billed med hvis tibudet stadig gælder,for du er hammer dygtig til at tegne :)
Ha en god weekend :)

Trine sagde ...

Ja, jeg kommer da. Når det næsten er i baghaven så er der igen undskyldning ;-)

Du tager bare et illede med og vi finder hinanden. Tilbudet gælder bestet stadig ... og der er ingen købttvang. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet så er du ikke forpligtet *s*

På gensyn