BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

mandag den 25. juni 2012

Tegn & Gæt (lay out nr. 29)


Et lay out om en ganske almindelig ualmindelig hyggedag : d. 1. april 2012. Sandra, Toke, Michael og jeg hyggede, spillede spil og spiste godt.

Her er vores kreative forsøg med "Tegn & Gæt" foreviget. Jeg elsker det spil. Man SKAL ikke kunne tegne men gøre sig pænt forståelig alligevel. Se f.eks. ham her:Det er Michaels "lystfisker" (get it?!?) Faktisk er det en reference til hvordan jeg engang lavede "lystfisker" så et bevis på, at min mand hører efter OG har en syg sans for humor. På billedet kan man også se ham sådan skifte lidt ansigtskulør midt-tegnings.

Toke tegnede Europa, så jeg kunne gætte Spanien. Og jeg var ligeglad med om "støvlen (Italien) vendte forkert. Så havde vi et godt udgangspunkt skulle vi bruge stednavne igen ;-)
Også "guldsmed" blev gættet. Her et close-up så man kan se den blå matte, bånd og tape, jeg har brugt på LO'etSandras "kuvertbrød" og - med hjælp fra Louise og hendes mange bogstaver - titlen, der jo gav sig selv!


Journaling til en rigtig hyggelig dag. Alt i alt en dejlig dag og et fint LO, der foreviger dagen MEN ikke et LO, jeg er glad for. Minderne, jo, men der er ALT for meget på LO'et her.


1 kommentarer:

Helle Kjul sagde ...

Hejsa Trine :)
Super lækkert LO du har lavet,med så mange FEDE detaljer - er vild med det :)
Jeg har ikke glemt vores aftale, men har haft en del at se til,og skal lige finde det perfekte billed - så lige pludslig kommer Postmand Per forbi ;)